27 / 04 / 2024

Inİstanbul ne zaman teslim edilecek

Inİstanbul ne zaman teslim edilecek

Topkapı Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden oluşan proje İş GYO ve Nef imzasıyla inşa ediliyor.

Inİstanbul ev fiyatları!

Inİstanbul ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Topkapı Inİstanbul ‘da dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Inİstanbul İş GYO Nef Konutları!

Inİstanbul İş GYO Nef Konutları Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde hayata geçiriliyor. Teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlenen proje yarın görücüye çıkacak.

Nef İş GYO Inİstanbul satılık daire!

Nef İş GYO Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Inİstanbul Rezidans nerede?

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşan Inİstanbul Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor. Peki Inİstanbul Rezidans nerede?

Inİstanbul Topkapı ulaşım!

Inİstanbul Topkapı ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede 3 bin 581 bağımsız üniteye yer veriliyor.

Inİstanbul fiyat listesi!

Inİstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede olan proje yarın satışa çıkacak.

Topkapı Inİstanbul ev fiyatları!

Topkapı Inİstanbul ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile yükseliyor.

Topkapı Inİstanbul ne zaman satışa çıkacak?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Proje 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor. Peki Topkapı Inİstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Inİstanbul daire fiyatları!

Inİstanbul daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Inİstanbul Topkapı iletişim!

Inİstanbul Topkapı iletişim için 444 9 633 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilecek proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Inİstanbul Evleri fiyatları!

Inİstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teslimleri 2018 yılının 2. yarısında yapılacak olan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ 100 bin konut inşaatlarına dair pek çok soru sorulmaktadır. Vatandaşlar inşaatlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte detaylar!

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aksaray-Çakmak demiryolu projesinin inşası ne zaman başlanacak?

Aksaray-Çakmak arası demiryolu projesinin inşasının ne zaman başlayacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Büyükorhan Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menemen Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Kağıthane'de inşa edilen Kordon İstanbul projesi 559 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin önünden Sadabat Deresi geçiyor. Peki Cendere Kordon İstanbul ne zaman teslim?

Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda hayata geçiriliyor. Peki Seyrantepe Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Inİstanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Inİstanbul ne zaman teslim edilecek

Inİstanbul Topkapı Evleri Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor.


Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanan Davutpaşa Inİstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Topkapı Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Proje 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölümden meydana geliyor.


Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Rezidans 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Proje İş GYO ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. 


Inİstanbul Davutpaşa'da kapalı otopark, futbol alanları, fitness center, basketbol sahası, mescit, güvenlik, asansör, yüzme havuzu,...