25 / 05 / 2024

Innovia 3'ün yüzde 70'i satıldı! 57 bin TL'ye 1+1!

Innovia 3'ün yüzde 70'i satıldı! 57 bin TL'ye 1+1!

Yeşil İnşaat, peşinatın üçte birini hediye etti ‘Innovia 3' kapışılıyor 



Beylikdüzü'nde 3 bin 350 konutluk Innovia projesini başlatan Yeşil İnşaat, ‘peşinatın üçte biri Yeşil'den kampanyası başlattı. Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil “4 bin 200 liraya varan indirim kampanyasıyla projenin yüzde 70'ı satıldı” dedi

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Yeşil İnşaat, projeleri kadar kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Beylikdüzü'ndeki toplam 3 bin 350 dairelik Innovia projesinin yapımını sürdüren Yeşil İnşaat, avantajlı ödeme koşullarına bir yenisini daha ekledi. Innovia projesinin üçüncü etabında ‘Peşinatın üçte biri Yeşil İnşaat'tan' kampanyası başlatan Yeşil İnşaat, Innovia'nın yüzde 70'ini kısa zamanda sattı. Gerçekleştirdiği kampanyalarla inşaat sektörüne yeni bir ivme kazandıran Yeşil İnşaat, kampanya kapsamında Innovia'da dairesi olanlar ve yeni daire alanlara, çeşitli armağanlarla 4 bin 200 TL'ye varan hediye çeki veriyor.

KAMPANYA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Daire büyüklüğüne göre 4 bin 200 liraya kadar ulaşan bu çekler, istenirse bir tanıdığa verilerek Innovia'dan ev alımında kullanılabiliyor. Böylece peşinatın neredeyse üçte biri Yeşil İnşaat'ın hediyesi oluyor. Yoğun ilgi gören kampanyanın önümüzdeki dönemde de devam etmesi planlanıyor. Yapılan açıklamada, Yeşil İnşaat'ın, yaklaşık yüzde 70'inin satışı tamamlanan Innovia Projesi'nde gelecekte de farklı kampanyalarla ev sahibi olmak isteyenlere fırsat yaratacağı belirtildi.

40 BİN KİŞİLİK DEV ŞEHİR KURULUYOR

Yeşil İnşaat yaptığı açıklamada, Innovia projesinin, sektörde ilk kez hayata geçirilecek bir dizi yeniliğe sahip olduğunu vurguladı. 40 bin kişinin yaşayacağı proje 14 bin konutluk beş etap olarak planlandı. Türkiye'de ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yaratan Innovia'nın 1.073 daireden oluşan 1. etabında yaşam başladı. 3.116 daireden oluşan 2. etabın da tümü satıldı. Projenin 3. etabı da 3 bin 350 kişiyi ev sahibi yapacak. Yüzde 80'i yeşil ve doğal güzelliklere ayrılan Innovia'da çim ve koru alanı, şelale, gölet, seyir terasları, çardaklar, cafeler, anfi tiyatro, açık-kapalı yüzme havuzları, yürüme parkurları, koşu ve bisiklet yolları bulunuyor.

Projede 510'dan bin liraya kadar taksit seçeneği var

3 bin 350 konutluk Innovia 3'te 1+0 konutlar 44 bin TL'ye, 1+1'ler 57 bin TL'ye, 2+1'ler 108 bin TL'ye, 3+1'ler ise 118 bin TL'ye satılıyor. 1+0 konutların 40 ay vadeli fiyatı 51 bin TL olarak belirlenirken, aylık taksitleri 510 TL'den başlıyor. 1+1 konutların 40 ay vadeli fiyatı 66 bin TL, aylık taksitleri 660 TL. 2+1 konutların 40 ay vadeli fiyatı 125 bin TL, aylık taksitleri 938 TL. 3+1 konutların 40 ay vadeli fiyatı 136 bin 500 TL, aylık taksitleri 1024 TL. Projenin vadeli ödeme şartları ise 1+0 ve 1+1 dairelere sıfır faizle; yüzde 30 peşin, bir yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 20 ödeyerek 40 aylık eşit taksitlerde ödemek mümkün. Yine sıfır faizle 2+1 ve 3+1 daireler ise yüzde 15 peşin, dört ay sonra yüzde 15, bir yıl sonra yüzde 10, teslimde yüzde 30 ödemeyle 40 ay taksitle ödeme imkanlarıyla sunuluyor.

Tüm sosyal donatılar bulunuyor

Her gelir grubundan insanların ev alabileceği şekilde fiyatlandırılan Innovai'da tüm sosyal donatılar bulunuyor. 24 saat sağlık elemanlarının da görev yapacağı revirlerin de düşünüldüğü projede, kapalı ve açık spor alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini futbol, yürüme, koşu ve bisiklet yolları, aerobic, pilates, step gibi farklı spor etkinlikleri için ayrılan çok amaçlı salonlar, aletli spor salonu, bilardo ve bowling salonları Innovia'da yer alan spor olanakları arasında. Site içerisindeki ‘çarşı'da süpermarketten terziye, çiçekçiden çocuk oyun alanlarına, kuru temizlemeden kuaföre, pastaneden restorana kadar her detay projelendirildi. Türkiye'de ilk kez Innovia'da “innoviaonline” projesi de hayata geçiriliyor. Innoviaonline sayesinde site içinde komşularla iletişim kurulabilmesi sağlanacağı belirtilen açıklamada şöyle denildi: “Ev sahipleri bu sayede, yeniliklerden haberdar olabilir, aynı zamanda bu sistemle kreş ve oyun alanlarında çocuğunuzu izleyebilirsiniz. Site içerisinde yer alan Şömine ve Club House'da istediğiniz diziyi dev ekranda ve sosyal çevrenizle birlikte izleyin.”

-Kimse ev alamam demesin-

Yeşil İnşaat'ın patronu Engin Yeşil, Innovia'da konutların uygun ödeme koşullarıyla satışa çıktığını belirterek “Asla ev alamam diyen binlerce kişiyi ev sahibi yaptık” dedi

• “Alt ve orta ve gelir grubuna konut edindirebilmek amacı ile biz Innovia projemizde doğru stratejilerle konutlarımızı çok uygun ödeme koşulları ve fiyatlar ile satışa sunduk” diyen Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Innovia'dan ev sahibi olanların yüzde 80'inin ilk evini aldıklarını söyledi. Yeşil “Bu rakam zaten bu alt ve orta gelir grubuna yönelik konut edindirme hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizin bir göstergesi. Konutlarımız; üst gelir grubunun dahi beklentisini karşılayacak düzeyde sosyal donatılara sahip. “Asla ev sahibi olamayacağım” diye düşünen binlerce aileye hayallerinin çok daha ötesinde bir yaşam alanı sunduk.  Bu anlamda bir inşaat şirketi olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk görevimizi de yerine getirmiş oluyoruz” diye konuştu. 

BÖLGE PRİM YAPACAK

Innovia Projesi'nin yer aldığı Beylikdüzü bölgesinin İstanbul'un en hızlı büyüyen yerleşim alanlarından biri olduğunu da vurgulayan Yeşil “Beylikdüzü İstanbul'un en hızlı büyüyen ve şehrin en sık yerleşimli bölgesi ve yükselen değeri olarak öne çıkıyor. Beylikdüzü'nde inşa edilen Innovia'da yatırımcılara şehir merkezine sadece 25 km, havaalanına 15 km uzaklıkla standartların üstünde bir yaşam sunuyoruz. İstanbul, mevcut ulaşım yatırımları bittiğinde Innovia'da ev sahibi olanlar 20 dakika gibi kısa bir sürede şehir merkezine gidebilecekler. Bu nedenle de bölgede ev fiyatlarının artması kaçınılmaz olacak ve Innovia'dan ev sahibi olanlar Innovia'nın avantajlarıyla birlikte doğru bir yatırım yapmış olacaklar” diye konuştu.

Satış sonrası hizmet

 Engin Yeşil, yatırım planları yapanlar için bir başka fırsatın da kira ve satılık işlemlerinde olduğunu söyledi. Satış ve kiralama hizmetlerinin SRM bina yönetim sistemiyle verildiğiğini belirten Engin Yeşil şöyle konuştu: “Türkiye'de ilk kez uygulanan SRM bina yönetim sistemi, yatırım için daire alan ve kiraya vermek isteyenler için de pek çok avantaj yaratıyor. Dairelerin en iyi fiyata ve en kısa sürede kiralanması, kiracı ile ilgili tüm işlemlerin yapılması, kiradaki dairelerin aylık getirisinin daire sahibine rapor, fatura ve çek ile teslim edilmesi, çıkan kiracının yerine yeni kiracı bulunması ve dairenin tüm bakım onarım işlemleri SRM'ce gerçekleştiriliyor.”

2 bin kişiye istihdam

Engin Yeşil 14 bin ailenin konut sahibi olmasına fırsat yaratırken, bu proje ile Beylikdüzü Bölgesi'nin kalkınmasında da sosyal ve ekonomik açıdan önemli bir rol oynadıklarını da kaydediyor. Projenin 2 bin kişiye istihdam sağladığını hatırlatan Yeşil, yatırımcılar için de projenin fırsatlar sunduğu belirtti. Yeşil “Şehir merkezinde m2 fiyatları 10.000 dolara kadar çıkabiliyorken Innoiva konutlarının fiyatları bu değerin onda biri kadar. Beylikdüzü m2 fiyatlarının önümüzdeki birkaç yılda birkaç kat artması da kaçınılmaz olacak. İstanbul'da yaşayanların yüzde 50'den fazlasının kirada oturduğu da göz önüne alındığında merkezde kirada oturmak yerine Innovia'da ev sahibi olmak; hem ayrıcalık” dedi.
Star

0212 414 08 00
www.yesilinsaat.com.tr
www.innovia.com.tr
[email protected]


Geri Dön