29 / 06 / 2024

Innovia 4 iki yeni kampanya ile satışa çıktı!

Innovia 4 iki yeni kampanya ile satışa çıktı!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Innovia 4'ün lansmanına hem müşterileri memnun edecek, hem de satış hızını artıracak bir kampanya ile başladıklarını söyleyerek kampanyaların 'yüzde 4 peşinat' ve 'Sil Taksit' olduğunu bildirdi



Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Beylikdüzü Esenyurt 'ta inşa ettikleri Innovia 4 projesini, 79 bin liradan başlayan fiyatlar, yüzde 4 peşinat ve 4 yıl sıfır faiz gibi çeşitli ödeme seçenekleri ile satışa sundu. Innovia 4 'ün satışına başlanması dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž. Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, Yeşil GYO tarafından yürütülen Innovia konut projesinde en büyük fazın Innovia 4 olduğunu ve projede 4 bin 750 konutun yer alacağını kaydetti.

Yeşil, Innovia 4 'ün, ilk üç fazda öğrenilen tecrübeler ve müşterilerden alınan geri dönüşler sonucu gerçekleştirildiğini dile getirerek, 'Ortak alanlar, konut tasarımları olsun, hepsi diğer fazlara göre en iyisi olacak diye düşünüyoruz' dedi. Bu fazın lansmanına hem müşterileri memnun edecek, hem de satış hızını artıracak bir kampanya ile başladıklarını söyleyen Yeşil,  kampanyaların 'yüzde 4 peşinat' ve 'Sil Taksit' olduğunu bildirdi.


Yeşil, konut edinmede yüzde 4 peşinatın önemli bir imkan olduğunu dile getirerek, müşterilerin büyük peşinatı hemen bir araya getirmesi mümkün olmadığı için onlara, ara ödemelerine kadar bir zaman belirlediklerini söyledi. Bu projede uygulamaya koydukları 'Sil Taksit' kampanyası hakkında da bilgi veren Yeşil, şunları söyledi:

'Bunun da Türkiye 'de ilk defa yapıldığını düşünüyorum. Bundan evvelki üçüncü fazın lansmanında, 'dostlarınla birlikte ' kampanyası vardı. Beş tane eşini dostunu getirene bir tane ev hediye ediyorduk. Bu çok başarılı oldu. Sil Taksit kampanyası da bunun bir devamı niteliğinde. Innovia 4 'ten konut sahibi olan bir kişi, arkadaşını, eşini dostunu getirerek Innovia 4 'ten konut sahibi yaptığında biz, kendi senetlerinden iki tanesini iade ediyoruz. Yani kişi her ay bir arkadaşını getirdiği zaman, senetlerin iki tanesini biz iade alsak, ödemelerinizi sizin yerinize biz yapabiliyoruz gibi bir kampanya. Bunun da çok ilgi çekeceğini düşünüyoruz.'

'ANADOLU 'DA DA 12 YENİ PROJE YAPACAĞIZ'

Yeşil, Innovia projesinde ikinci etabın tamamlanmak üzere olduğunu ve önümüzdeki ay teslimata başlayacaklarını, üçüncü etabın inşaatının devam ettiğini, şimdi dördüncü etabın lansmanına başladıklarını kaydetti. Bu bölgede çok yoğun bir yapı oluşturduklarını ve 40 bin kişinin yaşayacağını düşündüklerini dile getiren Yeşil, bu rakamın birçok ilçenin nüfusundan çok daha fazla olduğunu belirtti. Yeşil, Innovia 4 'üncü fazından sonra başka projelere başlayacaklarını anlatarak, 'İstanbul 'un gelişmekte olan il ve ilçelerinde villa projeleri yapacağız. Innovi 4 'üncü etapta bulunan ticari alanları Yeşil GYO bünyesinde bulundurarak, kira sistemi ile değerlendirmeyi düşünüyoruz' diye konuştu.

İstanbul dışında 12 ayrı projeleri olduğunu ifade eden Yeşil, Anadolu 'da da sosyal imkanları ve hayat standartları yüksek, güvenli projeleri ihtiyaç olduğunu düşündüklerini kaydetti. Yeşil, 'Anadolu 'daki bu projelerle çok büyük ilerleme kaydedeceğimizi düşünüyoruz. Bununla ilgili şimdiden yatırım yapmak, GYO 'yu da bu alana yönlendirmek istiyoruz. Anadolu 'ya yatırım yaparak bugün doğru bir adım atacağımızı düşünüyoruz ' dedi. Beylikdüzü Esenyurt bölgesinin potansiyelini yıllar öncesinde görerek lokasyona çok özel bir proje gerçekleştirdiklerini belirten Yeşil, Innovia dördüncü etabın projenin en büyük ve son etabı olacağını belirtti.

Engin Yeşil Anadolu 'da Innovia Eko Village Villa projelerini hayata geçireceklerini belirterek, yatırım yapmayı planladıkları lokasyonlar arasında Ankara, Samsun, Gebze, Konya, Balıkesir, İzmit noktalarının olduğunu söyledi. 1 milyon 200 bin metre kare toplam satılabilir alana sahip olan, 375 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen Innovia projesinin tamamının toplam satış gelirinin 2,3 milyar lira olduğunu ifade eden Yeşil, projenin yeni satışa sunulan 4. etabından beklenen gelirin 975 milyon lira olduğunu kaydetti.

Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya ise Innovia 4 projesinin, Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil 'in 'Ustalık' projesi olduğunu dile getirerek, böyle bir yaşam kalitesini ve standardını sunan başka hiçbir projenin bulunmadığını savundu. Gökkaya, İstanbul dışında da 'marka kentler, marka şehirler' konseptinde yeni projeler yapmak istediklerini kaydetti.

INNOVIA 4 PROJESİ

Basın toplantısında verilen bilgiye göre, Innovia 'nın son fazı olan 4. etabında 49-59 metrekare aralığında 1 1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2 1 daireler ve 120-135 metrekare aralığında 3 1 daireler yer alıyor. Metrekare fiyatı dairelerin özelliklerine göre kademeli olarak yükselen dairelerin ortalama metrekare fiyatı ise 1.550 liradan başlıyor. Innovia 4 daire fiyatları 1 1 'de 79 bin lira, 2 1 'de 139 bin lira, 3 1 'de ise 179 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Zen şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, bisiklet park alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness-spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol sahaları, kafeler ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri de bulunacak olan Innovia 4 'de ev sahipleri sosyal olanaklardan ücretsiz olarak yararlanacak.

AA


Geri Dön