06 / 05 / 2024

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...



Toplam 6 bin 653 konut ile 175 adet ticari alanın yer aldığı İnnovia 4 projesinin tamamlanması için kalan inşaat maliyeti için yapılan keşif çalışmaları sonucunda, kalan maliyet rakamı 5.1 milyar Türk Lirası olarak belirlendi. 

Yapı Sahibi Yeşil Gyo A.Ş. ile devam eden mevcut sözleşme yeni rakamlara göre mutabık kalındığı belirtildi ve bu şekilde ek protokol imzalandığı açıklandı. 

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Yeşil Yapı'dan İnnovia 4 projesine ilişkin yapılan açıklamada, yapı sahibi Yeşil GYO A.Ş.'den gelecek iş programı talebine göre inşaata başlanacağı belirtildi. 

İnnovia 4 projesi, 2945 Ada 72 Parsel (Eski-59 Parsel) de 117 bin 487 metrekare büyüklüğe sahip alanda yükseliyor. E-5 ve E-6 otoyollarına 1'er kilometre uzaklıkta konumlanan proje, 14 bin konutluk Innovia Projesinin son etabı olarak hayata geçiriliyor. Proje, Esenyurt'un merkezinde yükseliyor. 

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Innovia 4 projesinin ruhsat yenilenmesi ile birlikte, Maliyet + % 14,5 Kar yöntemi ile müteahhitlik hizmetini yapmış olduğumuz projenin kalan imalat rakamları yeni fiyatlara göre revize edilmiştir. 6.653 konut ve 175 ticari alandan oluşan Innovia 4 Projesinin tamamlanması icin kalan inşaat maliyeti için yapılan keşif çalışmaları neticesinde, kalan maliyet rakamı yaklaşık 5,1 milyar TL seviyesinde olacağı öngörülmüş olup Yapı Sahibi Yeşil Gyo A.Ş. ile devam eden mevcut sözleşme yeni rakamlara göre mutabık kalınarak ek protokol ile imza altına alınmıştır. Yapı sahibi Yeşil GYO A.Ş.'den gelecek iş programı talebine göre Innovia 4 Projesinin inşaatına başlanılacaktır.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza duyurulur,

Saygılarımızla,

Yeşil GYO Innovia 4 projesinin ruhsat başvurusu onaylandı!

Yeşil GYO Innovia 4 projesinde son dakika gelişmesi! Projenin ruhsatı yenileniyor!

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!


Geri Dön