28 / 04 / 2024

İnnovia Suites projesi!

İnnovia Suites projesi!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

İnnovia Suites projesi otel konseptli rezidans olarak tasarlandı. Yeşil GYO imzasını taşıyan Beylikdüzü İnnovia Suites projesinde yüzde 40 peşinattan sonra kalan tutar için 18 ay senet yapılıyor...




İnnovia Suites projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.  İnnovia Suites  projesi Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükseliyor. İnnovia Suites projesi otel konseptli bir rezidans projesi olarak tasarlandı.


İnnovia Suites projesinde ödemeler yüzde 40 peşinat ödemesinden sonra, geriye kalan yüzde 60 bakiye tutarı firma bünyesinde 18 ay senet haline getiriliyor. İnnovia Suites projesi tek blok olarak hayata geçiriliyor.


İnnovia Suites projesinde 24 bin TL ödeme yaparak 15 günlüğüne daire tapusuna sahip olunuyor. İnnovia Suites projesinde ilk satın alımdan sonra ikinci 15 günlük dönem alınırsa 5 bin lira oranında indirim sunuluyor.


Yıllık yüzde 10 kira geliri garantisi verilen İnnovia Suites projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, mağazalar, spor salonları, cafe, hamam gibi sosyal donatılar yer alıyor. İnnovia Suites projesi Atatürk Havaalanı'na 23 kilometre mesafede yer alıyor.


İnnovia Suites projesi nerede?


İnnovia Suites projesi!


İnnovia Suites projesi iletişim

Telefon: 0212 414 08 00

Web Adresi: www.innoviasuites.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön