29 / 04 / 2024

İnovasyon Konferansı, YEM'in etkinlik salonunda gerçekleşecek!

İnovasyon Konferansı, YEM'in etkinlik salonunda gerçekleşecek!

Yapı sektöründe inovasyon, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İnovasyon Konferansı’nda ele alınacak...



İnovasyon Konferansı 2012, 27 Kasım 2012 Salı günü, saat 14:00'da  YEM’in Fulya’daki etkinlik salonunda gerçekleştirilecek.


Dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en önemli tasarım merkezi Material ConneXion®’ın Uluslararası Danışmanı ve İstanbul Direktörü Paolo Cancellato yarım gün sürecek İnovasyon Konferansı’nı yönetirken, hem kendi sorularını soracak hem de Twitter’da #inovasyon2012 başlığı altında sorulacak soruları uzman konuşmacılara yöneltecek.


Konferansa yalın operasyonlar, süreç mükemmelliği, stratejik planlama, tasarım, inovasyon ve organizasyonel dönüşüm alanında Amerika, Avrupa, Afrika ve Asya’ya dağılmış 15 uluslararası ofisi ve 20’yi aşkın ülkede aktif müşterisiyle dünyadaki en büyük bağımsız servis sağlayıcılardan biri olan BMGI'nın Uluslararası İnovasyon Direktörü Dr. Phil Samuel konuşmacı olarak katılacak.


Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, Edusya Nano Teknoloji Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Varol Yılmaz moderatörlüğünde düzenlenecek olan  “Sektör Liderleri İnovasyonu Tanımlıyor” başlıklı canlı röportaja katılacak. Mario Cucinella Architects’in (MCA) kurucu mimarı Mario Cucinella da mimarlıkta yaratıcılık ve sorumluluk olgularını “Yaratıcı Empati” başlıklı sunumunda irdeleyecek.


Geri Dön