29 / 04 / 2024

İnşaat firmaları bahar döneminde inşaatları hızlandırmayı planlıyor!

İnşaat firmaları bahar döneminde inşaatları hızlandırmayı planlıyor!

İnşaat firmaları bahar döneminde inşaatları hızlandırmayı planlıyor. Uzun süredir yeni proje hazırlıkları yapan ama siyasi konjonktür nedeniyle bir türlü bu konutları piyasaya süremeyen firmalar seçimin bitmesiyle harekete geçti.




Seçimin sona ermesiyle yeni projelere hız veren inşaat firmaları bahar döneminde inşaatları hızlandırmayı planlıyor. 

Uzun süredir yeni proje hazırlıkları yapan ama siyasi konjonktür nedeniyle bir türlü bu konutları piyasaya süremeyen firmalar seçimin bitmesiyle harekete geçti. Firmalar projelerin lansmanını yapmak üzere de sıraya girdi. Gelecek haftadan itibaren birçok inşaat firması projelerini tanıtmak için şimdiden basın kuruluşlarına davette bulundu. Bu ivmenin mayıs ayında da sürmesi bekleniyor. Daha önceki dönemlerdeki satış rakamlarını yakalamaya çalışan inşaat firmalarının önünde çok kritik nisan ve mayıs ayları bulunuyor. Çünkü piyasanın haziran ayından itibaren hem yaz rehavetine hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin etkisine girmesi bekleniyor. 

Satışa çıkacak firmalar arasında Sinpaş. Dap Yapı, Dumankaya. Teknik Yapı. Baysaş, Tahincioğlu, Ant Yapı. Rönesans, Nef Gayrimenkul ve Demir inşaat gibi önemli isimler yer alıyor. 


Cumhuriyet


Geri Dön