30 / 04 / 2024

İnşaat firmaları Eylül'de tanıtacakları yeni projelerle cezbetmeye çalışacak!

İnşaat firmaları Eylül'de tanıtacakları yeni projelerle cezbetmeye çalışacak!

İnşaat firmaları, yaz mevsiminin yarısını Ramazan, bayram ve tatille geçiren tüketicileri eylülde görücüye çıkaracakları projelerle cezb etmeye çalışacak. Bazı firmalar ise projelerini yeniden gündeme getirecek.



YENİ SEÇENEKLER 


Gül Yapı, İnanlar İnşaat, Dumankaya İnşaat, Ağaoğlu, Ege Yapı Group, DKY İnşaat, Toya Yapı, Ortadoğu Grup satışı devam eden, teslime hazır ya da ön lansmanda oldukları projelerinde müşterilerine cezbedici seçenekler sunacak. 


İLK SUNUMLAR FUARDA 


Öte yandan 11 ile 14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de sektör tüketici ve yatırımcılarla sezonun ilk buluşmasını gerçekleştirecek. 'Emlak 2014- Konut ve işyeri, Satın alma. Kiralama ve Finansman Fuarı'nda önde gelen gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının yeni projelerinin ilk sunumları da yapılacak. 


TAPULARI ALABİLECEKLER 


Şehircilik ve Çevre Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO'nun desteğinde ITF Fuarcılık'ın organize edeceği Emlak 2014'e katılan firmalar, katılımcılara cazip fiyat ve ödeme koşulları ile A ve B sınıfı villa, rezidans, ofis tanıtımlarını yapma fırsatını bulacak. Bu yılki organizasyonda ziyaretçilerin gayrimenkul satın alma girişimlerinin hızlı bir şekilde tamamlanması için de tedbirler alındı. Fuar alanında yer alacak banka temsilcileri aracılığı ile kredi işlemlerini takip edecek olan vatandaşlar tapu işlemlerini de başlatabilecek. 


MÜŞTERİYE ÖZEL SERVİSLER 


Yeni projelerle ilgili detaylı bilgi almak isteyen müşteri adaylarının söz konusu projenin ana satış ofisi ve arazisine gidişi konusunda da özel servisler tahsis edilecek. Geçen yıl düzenlenen fuara sektörün farklı alanlarından 78 firma katılıp 20 bine yakın ziyaretçiye hizmet vermişti. 


CITY SPACE DUABİ'Yİ BEKLİYORLAR 


İnşaat şirketleri daha sonra 21 -23 Eylül tarihleri arasında Birleşik Arap Emirliklerinde düzenlenecek olan City Space Global Dubai 2014 uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarına katılacak. Fuarda, gayrimenkule yatırım yapan firma ve temsilcilerin yânı sıra Türkiye'de cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından oluşan yatırım ikliminden yararlanmaları mesajı verilecek. 


SEÇİMLE BİRLİKTE PİYASALARDAKİ HAREKET EMLAK SEKTÖRÜNÜ OLUMLU 


İnşaat firmaları, yaz mevsiminin yarısını Ramazan, bayram ve tatille geçiren tüketicileri eylülde görücüye çıkacakları projeleriyle cezp etmeye çalışacak. 10 Ağustos'ta gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçiminden bekledikleri sonucu alan firmaların bir kısmı, nisan mayıs aylarında tanıttıkları projelerini ilân ve kampanyalarla tekrar gündeme getirecek. 


Yeni Akit 


Geri Dön