17 / 05 / 2024

yeni toplu konut projeleri

yeni toplu konut projeleri

İnşaat firmaları, yaz mevsiminin yarısını Ramazan, bayram ve tatille geçiren tüketicileri eylülde görücüye çıkaracakları projelerle cezb etmeye çalışacak. Bazı firmalar ise projelerini yeniden gündeme getirecek.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

M. Çetin İnşaat, deprem sonrası toplu konut yapıyor

Güneydoğu Anadolu’daki kamu yatırımlarında rol oynayan müteahhitlik firmalarından M. Çetin İnşaat, deprem afetinden sonra Şanlıurfa’daki yükselen yeni konut ihtiyacına yanıt vermek üzere toplu konut projelerine yöneldi. Firma, ilk etapta Maşuk’ta 180 daire ve 30 dükkan inşa edeceğini bildirdi.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Ordu Perşembe'ye 180 dairelik toplu konut!

Ordu'ya bağlı Perşembe Belediyesi, ilçede yeni konut inşası için düğmeye bastı. Belediye 180 dairelik toplu konut inşa edecek. 

Vatandaşlar 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi için TOKİ'yi soru yağmuruna tuttu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarına geçen yıl gelen sorulardan en çok merak edilen konu 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi oldu.

Çeşme'de toplu konut talebi arttı!

İzmir'i derin yaralayan deprem sonrasında Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu.  Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, yeni bir alan üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

TOKİ'nin 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde kuralar ertelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde kura çekilişlerini erteledi.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmamoğlu Toplu Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Musa İmamoğlu ve Recai İmamoğlu ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Yeni Kent Toplu Konut projesi tanıtıldı!

Dulkadiroğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Yeni Kent Toplu Konut projesinin tanıtımı yapıldı.

yeni toplu konut projeleri Haberi

yeni toplu konut projeleri

YENİ SEÇENEKLER 


Gül Yapı, İnanlar İnşaat, Dumankaya İnşaat, Ağaoğlu, Ege Yapı Group, DKY İnşaat, Toya Yapı, Ortadoğu Grup satışı devam eden, teslime hazır ya da ön lansmanda oldukları projelerinde müşterilerine cezbedici seçenekler sunacak. 


İLK SUNUMLAR FUARDA 


Öte yandan 11 ile 14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de sektör tüketici ve yatırımcılarla sezonun ilk buluşmasını gerçekleştirecek. 'Emlak 2014- Konut ve işyeri, Satın alma. Kiralama ve Finansman Fuarı'nda önde gelen gayrimenkul ve müteahhitlik firmalarının yeni projelerinin ilk sunumları da yapılacak. 


TAPULARI ALABİLECEKLER 


Şehircilik ve Çevre Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO'nun desteğinde ITF Fuarcılık'ın organize edeceği Emlak 2014'e katılan firmalar, katılımcılara cazip fiyat ve ödeme koşulları ile A ve B sınıfı villa, rezidans, ofis tanıtımlarını yapma fırsatını bulacak. Bu yılki organizasyonda ziyaretçilerin gayrimenkul satın alma girişimlerinin...