28 / 04 / 2024

İnşaat Mühendisleri Bursa Teknik Üniversitesi'ne işbirliği adımı attı!

İnşaat Mühendisleri Bursa Teknik Üniversitesi'ne işbirliği adımı attı!

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Özgür Yaşar Özbey ve Alper Aydın, Bursa Teknik Üniversitesi, Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti.



İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız, Yönetim Kurulu üyeleri Özgür Yaşar Özbey ve Alper Aydın, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörlüğü görevine yeni atanan Prof. Dr. Arif Karademir'i makamında ziyaret etti. 


Teknik eğitim kurumları ve üniversitelerle iletişim halinde olduklarını dile getiren Akyıldız, Bursa'da açılan inşaat mühendisliği bölümleri ile birlikte genç mühendislerin sayısının arttığını vurguladı. Akyıldız, , Oda olarak 4. sınıf öğrencilerinin pratik yapmasını sağlıyoruz. İnşaat mühendisi adayları, oda  üyelerimiz aracılığıyla proje büroları, yapı denetim firmaları veya şantiyelerde çalışarak mezun olduklarında deneyim kazanmış olarak okullarından ayrılıyorlar. Mesleki anlamda ne yapmak istediklerini biliyor ve sektör ile ilgili de bilgi sahibi oluyorlar. Benzer uygulamalar için katkı vermek isteriz" dedi. 



Posta Bursa 


Geri Dön