29 / 04 / 2024

İnşaat Sektörü Temsilcileri İzmir’de bir araya geliyor!

İnşaat Sektörü Temsilcileri İzmir’de bir araya geliyor!

İnşaat Sektörü Temsilcileri, 12-13 Kasım’daki Karşıyaka Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’nda buluşacak.



Karşıyaka Müteahhit ve İş Adamları Derneği (KAMİAD)’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akyüz fuar hakkında açıklama yaptı. Yeni Asır’da yer alan habere göre fuar 12-13 Kasım’da yapılacak.

İnşaat sektörü İzmir’de buluşuyor

Geçen yıl deprem olayı yaşayan İzmir, kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesini beklerken inşaat sektörü temsilcileri İzmir’de gerçekleşecek olan fuarda bir araya gelecek.  Bostanlı Pazar (BOSPA) alanında Karşıyaka Müteahhit ve İş Adamları Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan fuar 12-13 Kasım’da gerçekleşecek. Türk inşaat sektörü temsilcileri düzenlenecek Karşıyaka Yapı Üreticileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’nda buluşacak.

İnşaat Sektörü Temsilcileri İzmir’de bir araya geliyor!

Aracılık edecek

KAMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akyüz, düzenlenecek fuarın İzmir’in kentsel dönüşüm sürecinde aracı olacağını söyledi. Kentsel dönüşüm sürecinde kent projeleri ile önemli sektörel iş birliklerine aracılık edeceğini belirtti. Düzenlenecek fuara  İzmir  ve Ege ile birlikte Türkiye’den 100’e yakın, önemli firma ve önemli sektör temsilcilerinin katılım sağlayacağı açıklandı.

Göreve yeni başladık

Başkan Akyüz, Karşıyaka Müteahhit ve İş Adamları Derneği’nin 1 ay önce gerçekleşmiş olan KAMİAD Genel Kurul’u ile yönetiminin değiştiğini ifade etti. Akyüz; "Biz de göreve yeni başladık. Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte bu tür sektörel fuarlara ağırlık vermeyi düşünüyoruz. Sadece İzmir'de değil tüm Ege Bölgesi ve İstanbul gibi ülkenin çeşitli yerlerinde düzenlenen fuarlara da üye firmalarımızla birlikte katılım sağlamayı düşünüyoruz" ifadelerinde bulundu.

İnşaat Sektörü Temsilcileri İzmir’de bir araya geliyor!

İşbirlikleri gerçekleşecek

Merakla beklenen fuar, Vitra ana sponsorluğunda gerçekleşecek. İzmir’deki öncü firmaların Vitra sponsorluğunda gerçekleşmesi planlanan fuara katılacağını belirten Başkan Akyüz konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Bu tür fuarların sektörümüze çok büyük faydaları var. Bu firmaları buluşturarak köprü görevi göreceğiz. Tüm İzmir ve Ege bölgesinin yanı sıra ülkenin dört bir yanından gelen firmaların katılımıyla çeşitli ticari işbirlikleri gerçekleşecek. Tedarikçi firmalar ve müteahhit firmalar işbirliği yapacak."

Büyük görev düşüyor

Akyüz, yaşanan deprem felaketi ile ilgili düşüncelerini aktardı. Yaşanan son depremden sonra güvenli binalarda yaşamak ile kentsel dönüşümün öneminin yeniden anlaşıldığını söyledi. Akyüz; "Burada da müteahhitlere ve yapı malzemesi üreticilerine büyük görev düşüyor. Kullanılan malzemenin kalitesinden uygulama aşamasına kadar binaların sağlamlığı önemli” açıklamasında bulundu.   

İzmir Bayraklı'da 34 blokun kaba inşaatı tamamlandı!


Geri Dön