Sektörel

İnşaat sektöründe çıta gün geçtikçe yükseliyor!

İzmir ve çevresinde artık daha kapsamlı ve büyük projeler hayata geçiriliyor. Artık inşaat firmaları müşterilerine sadece güzel ve fonksiyonel binalar sunmanın ötesinde yeni yaşam tarzlarını da içerisinde barındıran daha kapsamlı projeler sunuyor...

Atmosphere Mimarlık ve Rüyam Mobilya olarak 1953 yılından beri faaliyet gösteren firmamızda mimari proje, inşaat yapımı, dekorasyon projeleri ve uygulamaları ile hizmet veriyoruz. 


Kaba inşaatın ve ince inşaatın tüm evrelerinde birçok projede bulunmaktan dolayı son kullanıcıların beklentileri ve üreticilerin neler sunabilecekleri konusunda sayısız deneyimim var. 


Son zamanlarda gerek son kullanıcıların beklentilerinin artması, gerekse de sektördeki rekabet, inşaatların kaliteleri ve kullanılan teknolojilerin bir hayli yükselmesine sebep oldu. 

Eskiden ekstra olarak görülen birçok detay ve malzeme artık standart olarak sunuluyor. 


Ekonomik ve konforlu iklimlendirme, kaliteli zemin ve duvar kaplamaları, çok kapsamlı otomasyon sistemleri (akıllı binalar), doğrama ve panjurlar, tam tefrişli banyo ve mutfaklar (ankastre mutfak eşyaları dahil), güvenlik, otopark, sosyal imkanlar (havuz, spor alanları, çocuk oyun alanları, spa merkezleri, alışveriş imkanı, kaliteli site yönetimi, vb) iyi peyzaj, kaliteli ve şık dış cephe kaplamaları ve herşeyden önemlisi iyi mimari projeler ve depreme dayanıklı binalar. Çıta her geçen gün biraz daha yükseliyor ve projelerde standart detaylar haline geliyor. 

Büyük projelerde sorunların hepsi planlama aşamasında ve masa başında çözülüyor.Bu da inşaat sürecini oldukça kısaltarak projelerin zamanında ya da daha öncesinde teslim edilmelerine olanak sağlıyor. 

Daha önce yapılmayan ancak incelediğimiz bütün projelerde var olan örnek daire uygulaması ise son kullanıcıların proje bitiminde ne ile karşılaşacakları konusunda çok iyi fikir vermekte. 

Ayrıca projelerin özelliklerinin, firmalar tarafından değiştirilme hakkı olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Gezdiğimiz ve incelediğimiz tüm projelerde emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyerek satırlarımı sonlandırıyorum. 


Karar vermeden önce bir bakın 


İzmir'in en özel 8 projesi, kentin Karşıyaka, Bayraklı, Narlıdere, Çeşmealtı, Alaçatı, Mavişehir, Bornova gibi gözde yerlerinde yükseliyor. Her bütçeye uygun ödeme koşulları ve özel bir yaşam sunan yeni konut projeleri bu dergiyi okuyan herkesin hayallerini süsleyecek gibi görünüyor. Eğer izmir'de bir eviniz olsun istiyorsanız ve karar verme aşamasırv daysanız sizin için gezip gördüğümüz ve tam not verdiğim projelerimizi bir de siz gezin... 



Habertürk