27 / 04 / 2024

İnşaat sektöründe seçimlerden sonra olumlu beklentiler var!

İnşaat sektöründe seçimlerden sonra olumlu beklentiler var!

İnşaatta olumlu beklenti arttı Yerel seçimlerin sona ermesiyle birlikte kentsel dönüşüm projelerinin inşaat sektörüne ivme kazandıracağını belirten inşaat sektörü temsilcileri, yeni proje ve kampanyaların devreye gireceğini belirtiyor...




İnşaatta olumlu beklenti arttı Yerel seçimlerin sona ermesiyle birlikte kentsel dönüşüm projelerinin inşaat sektörüne ivme kazandıracağını belirten inşaat sektörü temsilcileri, yeni proje ve kampanyaların devreye gireceğini belirtiyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının kaldığı yerden hızlanarak yoluna devam edeceğini dile getiren İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, "Seçim öncesi ertelenmiş satın alma taleplerini fırsat büip tüketiciyi mağdur edecek zamlar yapmadan yeni proje ve kampanyaların devreye girmesi herkese fayda sağlar" dedi. 


Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt seçimin ilk etkisinin faizlerde görüleceğini ve kısa ve orta vadede faizlerin düşeceğini düe getirdi. Faizlerin düşmesiyle piyasada ertelenen gayrimenkul talebinin alıma dönüşeceği öngörüsünde bulunan Özyurt, "Sektörde hareketlenme ve büyüme başlar" dedi. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya da toplumsal barışın tesis edilmesi ve istikrarın sürmesi açısından yerel seçimlerin bir şans olduğunu dile getirdi. 



Dünya Gazetesi 


Geri Dön