05 / 05 / 2024

İnşaatçılar rotayı Brezilya'ya çevirdi!

İnşaatçılar rotayı Brezilya'ya çevirdi!

2014 yılında gerçekleştirilecek olan Dünya Futbol şžampiyonası için 2,5 milyar dolarlık altyapı yatırımı yapılması planlanıyor....



2014 yılında gerçekleştirilecek olan Dünya Futbol şžampiyonası için 2,5 milyar dolarlık altyapı yatırımı yapılması planlanıyor.

Güney Amerika'nın yüzölçümü olarak en büyük ve en kalabalık ülkesi olan, 1990'lı yıllarda ticareti serbestleşen, son altı yıldır ise daha aktif olarak yürütülen ihracat artırıcı tanıtım politikaları ile mal ticaretinde büyüme yaşayan Brezilya, Türk inşaat sektörü için de yeni bir ihracat pazarı olarak dikkat çekiyor.

Bu potansiyel İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamülleri İhracatçıları Birliği'nin (İKMİB) de dikkatini çekti. İKMİB 15-19 Mart 2011 tarihleri arasında Brezilya'nın Sao Paulo kentinde gerçekleştirilecek olan 'Feicon Batımat-Uluslararası Yapı Endüstrisi Fuarı'na Türk firmalarının milli katılımını organize etti. İnşaat sektörünün bu dünya çapındaki organizasyonuna ilk kez milli katılımı organize eden İKMİB'in çalışmalarıyla 11 inşaat firmasının organizasyonda yer alacağı öğrenildi.

Yenişžafak


Geri Dön