04 / 05 / 2024

İntema İnşaat'tan ECYAP açıklaması!

İntema İnşaat'tan ECYAP açıklaması!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre ortaklık İntema İnşaat ECYAP 'a bildirildi.



İntema İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Merkezi Kayıt Kuruluşu Başkanlığı'na

İstanbul


Kuruluşumuzun 14.07.2014 tarih ve 15 sayılı Yönetim Kurulu Kararına istinaden Eczacıbaşı Holding A.Ş. ("Holding")  ve Eczacıbaşı Yatırım Ortaklığı A.Ş. ("EYH") ile birlikte toplam sermaye ve oy haklarının %96,82'sine sahip hakim ortakları olarak, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri San. Ve Tic.A.Ş. ("ECYAP") nin diğer ortaklarının ortaklıktan çıkartılması ve çıkartılan ortakların payları kadar payın tarafımıza verilmesine ilişkin Kararımız, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) "II-27.1" sayılı Tebliğ'i uyarınca ECYAP'a bildirilmiş ve ECYAP tarafından da SPK ve Borsa İstanbul (BİST) nezdinde gerekli başvurular yapılmıştı. 

Konuya ilişkin olarak, SPK'nun "II-27.1" sayılı Tebliği yerine  yeniden düzenlediği ve 12 Kasım 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımladığı ve "II-27.2" No'lu Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakları Tebliği değerlendirilmiş olup, Tebliğ'in Geçiçi 2. Maddesi uyarınca, yukarıda belirtilen Yönetim Kurulu Kararımıza istinaden yapılan ortaklıktan çıkarma başvurumuzun ve diğer kararlarımızın devamına, konunun ECYAP'a bildirilmesine karar verilmiştir. 



Bilgilerinize sunarız.



Saygılarımızla,


İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri 

Yatırım ve Pazarlama Tic. A.Ş.



Geri Dön