02 / 05 / 2024

Interbuild Afrika Fuarı’nda Vekon standı büyük ilgi gördü!

 Interbuild Afrika Fuarı’nda Vekon standı büyük ilgi gördü!

Vefa Group’un büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Interbuild Africa 2012 Fuarı’ndan yüzü gülerek döndü



Fuarı ziyaret eden sektör profesyonellerininnakliye maliyetlerinde önemli avantajlar sağlayan demonte sistem yaşam konteynerlerine ve katlanabilir süper pratik yaşam ünitelerine büyük ilgi gösterdiğini belirten Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, pek çok firma ile büyük işçi kamplarını kurmak için görüşmeler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Güney Afrika’nın Johannesburg şehrinde 15–18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Interbuild Africa 2012 Fuarı’na katılan Vekon, yüzü gülerek döndü. Afganistan’dan Venezuela’ya, Sibirya’dan Güney Afrika’ya kadar dünyanın değişik ülkelerinde yer alan ve büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan Vekon, fuardan yeni iş bağlantılarına imza atarak döndü. 

İki yılda bir düzenlenen InterbuildAfrica Fuarı’na 2010 yılında da katıldıklarını hatırlatan Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel, Güney Afrika’nın yanı sıra Afrika’nın ortası ve güneyindeki pek çok ülkeden ziyaretçilerin geldiği bu yılki fuarda Vekon standının yine yoğun ilgi gördüğünü söyledi. “Özellikle Güney Afrika’nın komşusu Mozambik’ten gelen ziyaretçilerin prefabrike yapılara ilgisi büyük oldu” diyen Yücel, Güney Afrika’daki iş ortaklarının desteğiyle verimli bir fuar geçirdiklerini belirtti. Yücel, “Böylece Güney Afrika’daki mevcut ve muhtemel müşterilerimiz ile çok daha etkin ve yararlı bir iletişim kurabildik. Özellikle ülkede prefabrike yapılara olan yoğun ilginin de etkisiyle de en çok ziyaretçi ve ilgiyi Vekon standı çekti” diye konuştu. 


Madenleri ile dikkat çeken Güney Afrika’da özellikle madencilik ile uğraşan firmalarınnakliyede büyük avantajlar sağlayan demonte sistem yaşam konteynerlerine ve katlanabilir süper pratik yaşam ünitelerine ilgisinin büyük olduğuna işaret eden Yücel, pek çok maden firması ile büyük işçi kamplarını kurmak için görüşmeler gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. 



Geri Dön