30 / 04 / 2024

İnternational Realty Plus Türkiye'de!

İnternational Realty Plus Türkiye'de!

Gayrimenkul sektöründe Amerika'da hızlı büyümekte olan İnternatinal Realty Plus,ülkemizde Liman Holding ve sektör tecrübeli Hüseyin ALTAŞ ile güçlerini birleştirerek çalışmalarına başladı



İnternational Realty Plus 1994 yılından bu güne, Amerika'da franchise ve yatırımcı kimliği ile faaliyet gösteriyor. Kurulduğu günden bugüne kadar geçen süreçte 1Milyar dolarlık reklam ve yatırım harcaması ile beraber Amerika'nın en hızlı büyüyen marka unvanını aldı.
İnternational Realty Plus Türkiye ilk yıl 50 adet franchise ofis açmayı hedefliyor. Şu anda sektörde  yeni yeni uygulanmaya başlayan, mülkiyet yönetimin de İnternational Realty Plus Türkiye'nin uygulamaları arasında olacak. Bu konuda Alman şirketi olan ZABEL GOUP ile stratejik bir birliktelik oluşturuldu. Bunun da ilk örneği, müteahhitlik bölümündeki,  şu anda İstanbul Beylikdüzü'nde yapımına başlanan, 229 konutluk EVVİVA RESİDENCE projesinde uygulama planı yapıldı. İleri dönemde yapılacak olan inşaat projeleri, açılacak franchise ofisler aracılığı ile satış ve pazarlaması yapılacak.
İnternational Realty Plus Türkiye'nin amacı gayrimenkul alım-satım, kiralama ve mülkiyet yönetimi konularının yanında gayrimenkul sektörü ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri bir paket halinde,franchise ofisleri kanalı ile tüketiciye sunabilmek.
www.irp.com.tr

Geri Dön