02 / 05 / 2024

Realty Plus Türkiye çekmeköy'de 300 konut yapacak!

Realty Plus Türkiye çekmeköy'de 300 konut yapacak!

Türkiye 'deki gayrimenkul sektörünün hareketliliğini yakından takip ederek yatırım yapma kararı alanların arasına Realty Plus Türkiye de katıldı. ABD merkezli dünyaca ünlü fon, ilk yatırımını çekmeköy'e yapma kararı aldı



Türkiye 'deki gayrimenkul sektörünün hareketliliğini yakından takip ederek yatırım yapma kararı alanların arasına Realty Plus Türkiye de katıldı. ABD merkezli dünyaca ünlü fon, ilk yatırımını çekmeköy'e yapma kararı aldı. Fon, buraya 57 milyon liralık yatırımla 300 konutluk Avrasya Green isimli bir proje gerçekleştirecek.
Gayrimenkul sektöründe uzun zamandan beri var olmalarına rağmen inşaat yapmadıklarını belirten Realty Plus Türkiye Proje Direktörü Ali Sesli, 'ABD merkezle koordineli olarak Türkiye'de inşaat yaırımı kararı alınca belirlediğimiz ilk nokta Anadolu yakasında çekmeköy oldu. Avrasya Green ismindeki projenin arsasına 17 milyon lira ödedik. Bina ve diğer masraflar içinde 40 milyon lira civarında bir kaynağı yurtdışındaki Realty Plus 'ın fonlarından kullanacağız ” diye konuştu.
çekmeköy Alemdağ Reşadiye mevkiinde gerçekleştirmeye başladıkları bu projenin villa tipi yerleşimin yoğunluklu olduğu bölgeyi ilk site tarzıyla da tanıştıracağını belirten Sesli, bölgenin geleceğine inançlarını ise şu sözlerle ifade etti: '17 bin m etrekare arsa üzerine inşa edeceğimiz projede başlangıç fiyatını 2 bin ila 2 bin 500 lira aralığında belirledik. Projenin tamamlanması aşamasında bu rakamın 4 bin lira'ya yükselmesini bekliyoruz.'

TESLİMLER HAZİRAN 2013'TE
Avrasya Green'de yer alan 300 konut 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.Dairelerin büyüklükleri 64 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiyor. Teslim için   Haziran 2013 tarihinin belirlendiği projede sosyal tesislerin yanı sıra bir AVM de yer alacak.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön