02 / 05 / 2024

İnternet üzerinden emlak danışmanlığı kursları başlıyor!

İnternet üzerinden emlak danışmanlığı kursları başlıyor!

Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. sertifikalı emlak danışmanı olmak isteyen ancak kursa gitmeye zaman ve imkan bulamayanlar için geliştirdiği internet üzerinden eğitimlerine yenisini ekliyor. 



Onlineemlakkursu üzerinden kayıt yaptırarak, 9 Nisan 2018 tarihinde başlayacak kurslara devam edenler, kurs sonunda MEB onaylı emlak danışmanı sertifikasını alacaklar.

Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. iştiraki Özel Birleşmiş Emlakçılar Uzaktan Öğretim Kursu, kursa gitme imkanı olmayanlara yönelik internet tabanlı eğitimleri ile emlak danışmanlığı ve konut finansmanı konusunda emlak danışmanı adayları yetiştirecek. 

9 Nisan 2018 tarihinde yeni dönemi başlayacak kursların sonunda kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olabilecekler. 

Sertifika sahibi olan emlak danışmanları,  emlak firmalarında, gayrimenkul geliştirme ve değerleme şirketlerinde, leasing, factoring kurumları ve sigorta şirketlerinde iş bulabileceği gibi, emlak sektöründe kendi ofislerini açtıkları takdirde, müşterilerine daha kapsamlı hizmet verme imkanına sahip olabilecekler.

1996 yılından bu yana yüzlerce profesyoneli sektöre kazandıran kurslarda öğretim programı 6 ders başlığına göre düzenleniyor:

1) Pazarlama
2) Halkla İlişkiler ve İletişim
3) Tapu Sicili
4) Kadastro
5) Hukuk
6) Emlak Danışmanlığı, Ekspertiz ve Şehir Planlama
 


Geri Dön