28 / 04 / 2024

İnternete de dev zam geldi! Duyanın adeta dudağı uçukluyor!

İnternete de dev zam geldi! Duyanın adeta dudağı uçukluyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türk Telekom, internet port ücretlerini güncelledi. 1 Haziran 2022 tarihinde tartışmalı olarak yürürlüğe giren port ücretlerine yüzde 70 oranında zam geldi. İşte detaylar...



Türk Telekom, referans veri akış erişim(VAE) tarifelerinde fiyat güncellemesine gitti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Türkiye’nin 81 şehrinde hizmet verebilen tek toptan internet hizmet sağlayıcısı konumunda bulunan Türk Telekom’un bu tarife güncellemesi, tüketici açısından internet hizmetlerinde de yüzde 70 oranında zam demek.

İnternete de dev zam geldi! Duyanın adeta dudağı uçukluyor!

Paylaşılan detaylara göre, Türk Telekom, geçtiğimiz sene, 1 Nisan tarihinden geçerli olmak üzere VAE'ye yüzde 67 oranında zam yapmıştı. Söz konusu bu zam, daha sonra Haziran'da yürürlüğe girecek biçimde ertelenmişti. 
Aktarılan detaylar göre, iki senelik bir aradan sonra Türk Telekom’un tarife güncellemesi, geçtiğimiz sene kamuoyunda da  oldukça gündeme gelmişti.

Verilen bilgiye göre iki sene tarifesini sabit tutan Türk Telekom’un, geçen sene zam yapması üzerine Türk Telekom Genel Müdürü Ümit Önal, söz konusu tarife düzenlemeleri ile ilgili olarak, tarifelerdeki fiyat düzenlemelerinin bir zaman dilimine oturtulması konusunda beyanlarda bulunmuştu. 

 


Geri Dön