03 / 05 / 2024

Interni Bodrum'da şube açtı!

Interni Bodrum'da şube açtı!

Vatan Gazetesi yazarı Ayşe Kucuroğlu, Mikonos'un gözde mekanlarından olan Interni'nin Bodrum'da da bir şubesini açan Nikos Varveris ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Kucuroğlu'nun o röportajı...



LUCCA’NIN her sene Mikonos’ta karşılıklı olarak yaptığı partilerden adını sıkça duyduğumuz Interni, bu sene Arzu ve Zeynep Demirtaş kardeşlerin ev sahipliğinde Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda yerini aldı. Interni’nin Mikonos’tan aynı konseptle müşterilerini ağırladığı mekanda birbirinden lezzetli yiyecekler ve özgün içeceklerler yer alıyor. Akdeniz mutfağından farklı birçok lezzeti tatma imkanı sunan mekanın cazibesini artıran başka bir özelliği ise DJ performanslarının sunulduğu partiler.



Türklerin tatil için Yunanistan’a gittiği bir dönemde siz niye Bodrum’da mekan açtınız?

 


Mikonos Intern'nin her zaman çok fazla Türk misafiri olur. Birçoğuyla artık müşteriden öte dostluk ilişkimiz var. Zaten kültür olarak çok benziyoruz. Türkler kalteli yemek yemeyi ve eğlenmeyi çok iyi bilir. Interni'yi de bu yüzden çok sevdiler. Bodrum ise başlı başına insanı büyüleyen bir yer. Geldiğiniz zaman geri dönmek istemiyorsunuz. Daha önceki yıllarda da teklifler almıştık ama kabul etmemiştik. Bu sene Arzu ve Zeynep Demirtaş'la tanıştıktan sonra ve sonra ve Tilkicik'deki yeri gördükten sonra tamam burası Interni dedik. Şimdi daha çok Türk dostumuz olacak diye çok mutluyuz.

 


Sizce başarılı bir restoranın sırrı nedir?

 


Benim bilmediğim bir sır var mı bilemem ama başarılı olmak için düzen, disiplin ve çok ama çok çalışmak her şeyden önemli.


Geri Dön