03 / 05 / 2024

iPhone 14 Pro’da meydana gelen ekran sorunu hakkında Apple'dan ilk açıklama!

iPhone 14 Pro’da meydana gelen ekran sorunu hakkında Apple'dan ilk açıklama!

Apple, kullanıcıların yaşadığı yatay çizgi sorunu hakkında yaptığı açıklamada, hatanın güncelleme ile çözüleceğini bildirdi.



Özellikle iOS 16 ve iPhone 14 telefonlarda kullanıcıların karşılaştığı sorunlara güncelleme yaparak çözüm bulan Apple, iPhone 14 Pro kullananlardan gelen ekranda sorun yaşandığı ve yatay çizgi belirdiği yönündeki yorumlara yönelik açıklama yaptı. Apple, soruna yönelik yeni bir güncellemenin yayınlanacağını bildirdi.

YENİ GÜNCELLEME ÇOK YAKINDA

Bazı kullanıcılar, kısa süre önce iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max cihazlarının ekranında çizgi aniden yatay çizgi belirmeye başladığını belirtirken, bunun üzerine hareket geçen Apple, sorunun çözümüne yönelik çalışmalara başladı. Apple, bu sorunun çözülmesi amacıyla yeni bir güncelleme üzerinde çalışıldığını ve çok yakında bu güncellemeyi yayınlayacakları duyurusunu yaptı.

iPhone 14 Pro’da meydana gelen ekran sorunu hakkında Apple dan ilk açıklama!

Apple bu sorunun neden yaşandığına ilişkin de, bu çizgilerin nedeninin ekran sürücüleri kaynaklı olduğunu, sorun donanım hatası kaynaklı olmadığından güncelleme ile çözülebileceğini bildirdi.


Geri Dön