28 / 04 / 2024

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

Daha önce de gündeme gelen iPhone 14 modeli ile ilgili şikayetlere yenisi eklendi. Bu kez de kullanıcılardan modelin ekranında bulunan Dynamic Island kısmında yanık olduğuna dair şikayetler geliyor.



Kullanıcı, Apple’ın yetkili servisi ile de iletişime geçtiğini açıklarken şirketten kendisine daha önce böyle bir şikayet almadıkları yönünde cevap verildiğini ifade etti.

Ancak bu paylaşıma yorun yapan bir başka kullancı da iPhone 14 Pro satın alıp kullanmaya başlayalı henüz bir ay olmadığını ancak aynı sorunu kendisinin de yaşadığını, telefonun ekranındaki Dynamic Island kısmında bir yanık izi oluştuğunu söyledi.

RİVAYETLER VAR, AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Soruna dair ortaya atılan bazı tahmin var. Buna gore, ekranda oluşan iz aslında bir yanık değil, sorun aslında panelden kaynaklanıyor olabilir. Apple’dan ise henüz kullanıcı şikayetleriyle ilgili bir açıklama gelmedi.

Dynamic Island ile ilgili daha önce de farklı konularda şikayetler gelmişti. Örneğin kullanıcılar Dynamic Island özelliğinin iMessage ve FaceTime uygulamalarında aktif edilemedeğini ve ayrıca Dynamic Island’ın ekranda kendiliğinden başka bir yere kaydığını dile getirmişlerdi.


Geri Dön