13 / 05 / 2024

iPhone hayali kuranlar yıkıldı! Yeni zam geldi

iPhone hayali kuranlar yıkıldı! Yeni zam geldi

Cep telefonlarında en sevilen marka iPhone fiyatlarına zam geldi. İPhone 11, 12, 13 ve 14 modellerine gelen zam tüketiciyi üzdü. İşte tüm detaylar...



Özellikle tercih edilen cep telefonu modellerinden olan iPhone fiyatlarında yeniden zamlandı. Apple geçtiğimiz haftalarda Türkiye fiyatı için zam duyurusunda bulunurken iPhone hayali kuran vatandaşlar yıkıldı.

Teknolojide yaşanan zamlı süreç ülke gündeminde yer alıyor. Apple, Türkiye'de satışını yaptığı iPhone modellerine yüzde 10 oranında zam yaptığını açıkladı. Peki zam sonrası iPhone cep telefonlarının fiyatı ne kadar oldu?

GÜNCEL İPHONE 13 FİYATLARI
iPhone 13'ün başlangıç fiyatı 29.999 TL

iPhone 13 mini'nin başlangıç fiyatı 26.999 TL

iPhone 12'nin başlangıç fiyatı 26.999 TL

3.nesil iPhone SE'nin başlangıç fiyatı 18.499 TL


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön