19 / 05 / 2024

İPhone'cular müjde! 15 Ultra çalışmaları başladı

İPhone'cular müjde! 15 Ultra çalışmaları başladı

Yenilikçi ürünleriyle dünyayı değiştiren teknoloji devi Apple, iPhone 14 serisi ile yakaladığı başarının ardından yeni modeli olan '15' üzerinde durmadan çalışıyor.



 Şirket, geçtiğimiz günlerde akıllı telefon sektöründe yeni bir dönem başlatması beklenen yeni amiral gemisi modeli iPhone 15 Ultra'nın üretimi hakkında bilgiler sızdırmıştı.

Apple'ın CEO'su Tim Cook, 2022 mali raporuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, iPhone'un insanların hayatındaki önemine dikkat çekerek  “iPhone, insanların hayatlarının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Sağlık ve bankacılık bilgileri başta olmak üzere pek çok bilgiyi bizimle paylaşıyorsunuz.
 Kullanıcılarımızın hayatlarının pek çok farklı alanında hayatlarını kolaylaştıracak yeni teknolojiler geliştiriyoruz” dedi.

İPhone cular müjde! 15 Ultra çalışmaları başladı

Yaklaşan iPhone 15 Ultra hakkında yeni ayrıntılar

iPhone 15 Ultra'nın yenilikçi özellikleri ve teknolojileri ile akıllı telefon pazarında ezber bozan bir model olması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda iPhone 15 Pro Max modelinin Apple Watch ile uyumlu olması için adının Ultra model olarak değiştirileceğine dair söylentiler dolaşıyordu. Ancak Bloomberg tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapor , iPhone 15 serisine yeni bir üyenin katılacağını ortaya koydu . Hangisi iPhone 15 Ultra olurdu.

Apple, amiral gemisi modellerinin fiyatlarını kademeli olarak artırıyor ancak kullanıcıların daha pahalı modellere yöneldiği de kaydedildi. Apple'ın iPhone 15 Pro Max modelinden 100$ daha pahalı olacak iPhone 15 Ultra modelini tanıtarak Pro Max'i fiyat açısından daha cazip hale getireceğini tahmin ediyoruz.


Geri Dön