30 / 04 / 2024

Irak'taki inşaat ve enerji yatırımları İstanbul'da tartışılacak!

Irak'taki inşaat ve enerji yatırımları İstanbul'da tartışılacak!

'Türkiye-Irak Ticaret Hacmi Değerlendirme  Zirvesi', 26 Temmuz 'da İstanbul 'da gerçekleştirilecek. Etkinliğe Ekonomi Bakanı Zafer çağlayan, Enerji ve Tabii  Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Irak Ticaret Bakanı Hasan Hiralla Babkr  katılacak



'Türkiye-Irak Ticaret Hacmi Değerlendirme  Zirvesi', 26 Temmuz 'da İstanbul 'da gerçekleştirilecek. Zirve organizasyonunu üstlenen Pyramids Grup 'tan yapılan yazılı  açıklamaya göre, etkinliğe Ekonomi Bakanı Zafer çağlayan, Enerji ve Tabii  Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Irak Ticaret Bakanı Hasan Hiralla Babkr ve  Erbil Bölgesel Yönetim Ticaret Bakanı Sinan çelebi katılacak.

İnşaat, enerji gibi sektörlerin önde gelen yönetici ve yatırımcılarının  da yer alacağı zirvede, Türkiye ve Irak hükümet yetkilileri, güncel ithalat ve  ihracat rakamları, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin arttırılması, iki  ülke arasındaki ticarette yaşan sorunlar ve çözüm önerileri, Irak 'ın pazar  potansiyeli, bölgedeki yatırımlar ve yeni yatırımcılar için pazarın avantajları  konusunu değerlendirecek.
AA


Geri Dön