07 / 05 / 2024

İş arayanlara büyük fırsat! İŞKUR üzerinden o kuruma 163 personel alınacak! İşte alım yapılacak kadrolar!

İş arayanlara büyük fırsat! İŞKUR üzerinden o kuruma 163 personel alınacak! İşte alım yapılacak kadrolar!

İŞKUR iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. O kurum 163 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar da açıklandı. İşte detaylar!



ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLDİRDİ!

İŞKUR ile EÜAŞ 163 personel alımı gerçekleştirilecek. İstenen şartların yerine getirilmesi halinde başvurular gerçekleştirilecektir. Başvuru nasıl ve nereden yapılacağı da duyuruldu.

İş arayanlara büyük fırsat! İŞKUR üzerinden o kuruma 163 personel alınacak! İşte alım yapılacak kadrolar!

İŞ ARAYANLARIN BEKLEDİĞİ HABER! 163 PERSONEL ALINACAK!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü İŞKUR vasıtasıyla personel alımı ilanları verildi. 163 personel alımı için ilan yayımlandı. İlan için başvurular başladı.

1 Haziran 2023 tarihi itibari ile güncel İŞKUR ilanları yayımlandı. Yeni personel alımları yapılmaya devam edecek. Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü çatısı altında çalışmak için yeni personeller aranıyor. Farklı kadrolarda alımlar yapılacak. Her branş için ayrı bir alım şartı bulunuyor. Şehirlere göre de kontenjanlar değişiklik gösterebiliyor. Çalışan eksikliğini gidermek için 163 personel alımı olacak. Şehirlere göre kontenjan farklılıkları bulunuyor.

Personel alımı için yapılacak başvurular İŞKUR’un istihdam alım sayfasından gerçekleştiriliyor. Başvurular 5 Haziran 2023 tarihine kadar yapılabilir. Başvuru tarihi ise çok kısa bir süredir. Belirlenen tarih aralığında başvuruların bitirilmesi gerekmektedir.

Eski hükümlü ve engelli adaylar da personel alımına dahil olacaktır. Alımın yapılacağı kadrolar şu şekilde belirtilmiştir;

- 70 Makine Teknisyeni,

- 71 Elektrik Teknisyeni,

- 14 Elektronik Teknisyeni,

- 5 Kimya Teknisyeni,

- 1 Büro İşçisi bu kadro engelli adaylardan seçilecek.

- 2 Teknisyen ek bilgi olarak bu kadroya alınacaklar eski Hükümlü adaylardan seçilebilir. Bu şeklinde belirlenen kadrolarda işe alımlar yapılacaktır.

BEKÇİ ALIMLARI DA İŞKUR ÜZERİNDEN!

Bekçi alımları da İŞKUR üzerinden yapılıyor. İŞKUR 2023 bekçi alımı ilanlarını açıkladı. En az ilkokul mezunu bekçi alımı yapacağını açıklayan kurum, bekçi olmak isteyen kişilere müjdeyi verdi. Bekçi olmak isteyen vatandaşlardan belli başlı şartları yerine getirmeleri istenmektedir. Bekçi alımına dair daha detaylı bilgilere İŞKUR’un resmi internet sayfasından edinebilirsiniz.


Geri Dön