27 / 04 / 2024

İş arayanlara İŞKUR'dan müjde! Tam 3 bin 249 güvenlik personeli alınacak!

İş arayanlara İŞKUR'dan müjde! Tam 3 bin 249 güvenlik personeli alınacak!

Ekonomik zorlukların yaşanmasıyla birlikte artan işsizlik ülke gündeminde yer alan konulardan biri. İŞKUR’dan atılan istihdam adımı sayesinde Türkiye’de pek çok kişinin iş arayışına çözüm olacak. İŞKUR’dan gelen müjdeli habere göre tam 3 bin 249 güvenlik personeli alımı yapılacak.



Son günlerde artan zam haberlerine bir de işsizlik sorunu haberleri ekleniyor. Bu durum, milyonlarca vatandaşın en büyük endişesi olan işsizlik sorununu daha da artırıyor. Ancak umut verici haber İŞKUR'dan geldi ve iş arayan pek çok kişinin yüzünü güldürdü. İşte İŞKUR’dan beklenmedik 3 bin 249 güvenlik personel alımı ile ilgili detaylı bilgiler…

 İş arayanlara İŞKUR dan müjde! Tam 3 bin 249 güvenlik personeli alınacak!

3 bin 249 güvenlik personeli alımı  ve görev dağılımı

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre güvenlik personeli alımı yapılacaktır. Bu personellerin çalışma pozisyonu olarak silahlı ve silahsız güvenlik güçleri ile özel korucu olarak belirlenmiştir. 415'i silahlı güvenlik görevlisi, 2.7451'i silahsız güvenlik görevlisi ve 83'ü özel güvenlik görevlisi olmak üzere toplamda 3 bin 249 personelin istihdamı sağlanacaktır. Bu pozisyonlarda görev almak isteyen adayların bazı genel ve özel şartları karşılaması gerekmektedir.

 


Geri Dön