29 / 04 / 2024

Halkbank'tan emeklilere son dakika müjdesi! Tam 3 bin TL ParafPara'yı aman kaçırmayın!

Halkbank'tan emeklilere son dakika müjdesi! Tam 3 bin TL ParafPara'yı aman kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Halkbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında emekli vatandaşlara tam 3 bin TL ParafPara verileceği belirtildi. İşte Halkbank emekli kampanyasının detayları...



Pek çok kişinin gündeminde yer alan emekli promosyonu 2023 kampanyaları ile ilgili detaylar 2023 yılının Eylül ayının son gününde arama motorlarında sık sık araştırılıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, 2023 yılının Ekim ayında emekli promosyonlarında artış olup olmayacağı pek çok kişi tarafından da merak edilirken söz konusu promosyon kampanyalarının dışında emeklilere özel olarak başlatılan kampanyalar da araştırılıyor.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, bu çerçevede, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Halkbank da resmi web sitesi üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında emekli vatandaşlara 3 bin Türk Lirası'na ulaşan ParafPara verileceğini duyurdu. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, yüzleri güldüren bu kampanyanın başlamasından sonra söz konusu fırsatın detayları da pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı.

Peki Halkbank ParafPara kampanyasının detayları ne? Halkbank ParafPara kampanyası ne zaman sona erecek? Halkbank ParafPara emekli kampanyasının detayları neler? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Halkbank ParafPara kampanyası detayları...

Halkbank tan emeklilere son dakika müjdesi! Tam 3 bin TL ParafPara yı aman kaçırmayın!

HALKBANK PARAFPARA KAMPANYASI 

En çok tercih edilen Halkbank'ın yayınladığı bilgilendirme metninde yer alan detaylara göre, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank'tan alan ya da alacak olan müşterilerle, maaşını Halkbank'a taşıyan emekliler için geçerli olacak olan kampanya dahilinde Paraf ya da Parafly bireysel kredi kartları ile 1 Temmuz 2023 - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında herhangi bir sektörde ve tüm banka POS’larından gerçekleştirilecek olan aylık 5 bin Türk Lirası ve üzeri her alışverişe 500 Türk Lirası olacak şekilde toplam olarak 3 bin Türk Lirası ParafPara verilecek. 

Ayrıca konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, söz konusu kampanyaya dair ayrıntılarına ulaşmak isteyen kişiler, Halkbank’ın resmi web sitesinde yer alan kampanyalar kısmını ziyaret edebilir.
 


Geri Dön