18 / 05 / 2024

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanların alışverişi bedavaya geliyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber bankalardan kampanyalar geliyor. Bu bankalara İş Bankası da eklendi. İşte detaylar!



Ramazan ayına girilmesiyle birlikte market alışverişinde geçerli olan kampanyalar peş peşe geliyor. Bu yapılan indirim kampanyaları, herkes tarafından ilgi görüyor.

İş Bankası, kampanyalarına bir yenisini ekledi. Ramazan kampanyası çerçevesinde müşterilerine 600 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunacağını bildirdi. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, Maximum Mobil veya İşCep uygulamaları ile kampanya kısmına giriş yaptıktan sonra "Katıl" butonuna basabilirler. Katılım işlemi sonlandıktan sonra, 30 Nisan 2023 tarihine kadar kampanyaya takılabilirsiniz.

İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI!

  • Ramazan ayının başlaması ile beraber market alışverişinde geçerli olan kampanyalar hız kesmeden sürüyor. İş Bankası da bu kampanyalara katılarak hesap sahiplerine 600 TL MaxiPuan kazanabileceklerdir.
  • Söz konusu olan bu kampanya, İş Bankası hesabı olan müşteriler için geçerlidir ve anlaşmalı olan marketlerde yapacak alışverişlerde 600 TL'ye kadar MaxiPuan kazanılacaktır. Kampanya 20 Mart ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerliliğini koruyacaktır.
  • Kampanya kriterlerine göre, tek seferde yapılacak olan ilk 400 TL alışverişten sonra her 400 TL alışverişte 40 TL MaxiPuan kazanma olanağı sunulacaktır. Bu bilgilere ilave olarak MaxiPuanlarını MaxiMil olarak da değerlendirebileceklerdir. Kazanılan MaxiPuanlar, 4 Mayıs 2023 tarihinde kullandıkları karta yükleme yapılacaktır.
  • Kampanya çerçevesinde İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart dahil edilir. Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ise kampanyaya dahil edilmez.
  • Her bir müşteri, kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve MaxiPuanların son kullanım tarihi 4 Mayıs 2023 olarak belirlenmiştir. Kampanyaya katılmak için müşteriler, Maximum Mobil veya İşCep uygulamaları üzerinden bu kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön