17 / 05 / 2024

İş Bankası duyurdu! Tam bir sene ücretsiz olacak!

İş Bankası duyurdu! Tam bir sene ücretsiz olacak!

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Açıklanan yeni kampanya şartını yerine getirenler tam bir sene boyunca ücretsiz havale ve EFT yapabilecek. İşte detaylar…



İş Bankası duyurdu! Tam bir sene ücretsiz olacak!

Türkiye’nin popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası,  resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu.

Açıklanan kampanya bilgisine göre, kampanya şartını taşıyan herkes tam bir sene boyunca ücretsiz havale ve EFT yapabilecek.

Bankanın resmi internet sitesinden açıklanan kampanya bilgilerine göre İşCep’ten İş Bankası müşterisi olanlar, bir yıl ücretsiz EFT/Havale ayrıcalığından yararlanma şansı yakalayacak.

Peki, bankanın resmi internet sitesinden açıklanan kampanya detayları nelerdir?

İŞTE KAMPANYA DETAYLARI

İş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te! Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar bir yıl ücretsiz EFT/Havale fırsatına ek, daha  birçok ayrıcalıktan yararlanın

Ücret istisnasından “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İşCep’ten İş Bankalı olan bireysel ve esnaf ve gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabilecektir.

Kampanya dahilinde açıklanan istisna, İşCep’ten İş Bankası müşterisi olan müşteriler için 1 yıl süre için tanımlanacaktır.

Kampanya dahilinde açıklanan istisna tek seferde en fazla 50.000TL işlemleri kapsayacaktır.

Mesai saatleri dışında gerçekleştirilen FAST işlemleri istisna kapsamı dahilinde değildir.

İstisna tanımlamaları İşCep“Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olunmasını takiben banka tarafından yedi iş günü içerisinde yapılacaktır.

Açıklanan kampanya sadece İşCep ve İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilecek işlemler için geçerlidir.

İş Bankası açıklanan kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Telefon alacaklar hemen baksın! Oppo Reno 5 Lite en uygun fiyata satışa çıktı! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi…

TEB’den müjde geldi! Bir sene boyunca ücretsiz olacak!

‘İlk benden duyacaksınız’ dedi açıkladı! Asgari ücrette yeni rakam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön