01 / 05 / 2024

‘İlk benden duyacaksınız’ dedi açıkladı! Asgari ücrette yeni rakam!

‘İlk benden duyacaksınız’ dedi açıkladı! Asgari ücrette yeni rakam!

Milyonlarca vatandaşın takip ettiği yeni asgari ücret zammı için bir iddia daha geldi. Asgari ücretin ne kadar yükseleceği merakla takip edilirken Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar'dan herkesi heyecanlandıran bir rakam geldi.



Milyonlarca vatandaş asgari ücretin ne kadar olacağı konusunu merakla takip ediyor. Her gün ortaya çıkan rakamlara bir yenisi de Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar’dan geldi.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar, milyonlarca vatandaşı ilgilendiren maaş zamlarına ilişkin değerlendirmesinde "İlk benden duyacaksınız" diyerek asgari ücrete ilişkin beklentisini açıkladı.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar, tv100 canlı yayınında 2023 yılında asgari ücretin ne kadar olacağına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘İlk benden duyacaksınız’ dedi açıkladı! Asgari ücrette yeni rakam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön