Ekonomi

İş Bankası İşCep'le bin 500 lira faizsiz nakit avans fırsatı

İş Bankası dijital bankacılık uygulaması İşCep ile 'müşteri olmak İstiyorum' diyene özel yaptığı kampanyanın detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Bin 500 lira 5 ay vadeli faizsiz nakit avans fırsatı kaçırılmaması gereken en önemli avantaj olarak dikkat çekti.Bankanın uygulamasına girerek ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini seçen kullanıcılar banka tarafından 1 yıl ücretsiz havale ve EFT, faizsiz taksitli nakit avans, Pazarama’da indirim kuponu ve 200 lira MaxiPuan fırsatlarından yararlanacak

Türkiye İş Bankası, mobil telefon uygulaması İşCep menüsünde bulunan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ kampanyasını müşterilerine duyurdu.

Bankanın uygulamasına girerek ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini seçen kullanıcılar banka tarafından 1 yıl ücretsiz havale ve EFT, faizsiz taksitli nakit avans, Pazarama’da indirim kuponu ve 200 lira MaxiPuan fırsatlarından yararlanacak.

Ayrıca İşCep’ten görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan kısa sürede banka müşterisi olanlar, 1 yıl boyunca havale ve EFT ücret istisnasından faydalanacak, nakit ihtiyaçları için bin 500 TL’ye kadar 5 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans kullanma hakkı ve Pazarama Online Alışveriş Platformu’ndan indirim kuponu kazanacak.

 

200 TL MAXİPUAN CEPTE!

İş Bankası 31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep üzerinden Maximum kart başvurusu yapanlara, kartlarıyla tek seferde gerçekleştirecekleri ilk 200 lira ve üzeri alışverişlerinde 200 lira MaxiPuan hediye edecek.