17 / 05 / 2024

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Çok önemli bir son dakika gelişmesi! 1 Mart'a kadar vaktiniz var!

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Çok önemli bir son dakika gelişmesi! 1 Mart'a kadar vaktiniz var!

Vatandaşlar banka promosyonlarını yakından izliyor. 1 Mart 2023 tarihine kadar başvuran herkes promosyondan faydalanabilecek! Yeni promosyon hakkında daha fazla bilgi edinin…



Kampanyanın adı "Özdilek hipermarketlerinde ve mağazalarında 50 TL MaxiPuan!" oldu. Banka ampanya detaylarını şu şekilde açıkladı:

"19 Ocak – 1 Mart 2023 tarihleri arasında Özdilek hipermarketlerinden ve mağazalarından tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk alışverişinize, 50 TL MaxiPuan! Ayrıca Özdilek mağazalarında giyim ve tekstil alışverişlerinizde 8 taksit ayrıcalığı!"

Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde bankamızın kayıtları esas alınacaktır. Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Kampanya katılımının asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. 

 İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Çok önemli bir son dakika gelişmesi! 1 Mart a kadar vaktiniz var!

Kampanyaya dahil olan kartlar!

Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik kartlar.

Kampanyaya dahil olmayan işlemler!

Ticari Kredi Kartları, Ticari Bankamatik Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir. Özdilekteyim.com internet sitesinden gerçekleştirilecek alışverişler kampanyaya dahil edilmedi.

Taksitli işlemlerde geçerli olan ilave 4 taksit kampanyasına Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard ve Ticari Kredi Kartları ile yapılan alışverişler dahil olup, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartları, Maximum Fırsat işlemleri dahil değil.

Başvuranların hesabına tık diye yatırılıyor! Acil nakit ihtiyacı olanlara o bankadan anında faizsiz 10 bin TL!
Halkbank kartı olanlar acilen buraya baksın! Flaş bir son dakika açıklaması geldi!
Ziraat Bankası'ndan şok son dakika açıklaması! Bankart kartı olanlar şimdi baksın! Son 10 gün! Kaçıran çok üzülür!

Geri Dön