Kent Haberleri

İş Bankası Mayıs 2024 emekli promosyon ne kadar? Emekli promosyonuna yeni zam geldi mi? Son dakika promosyon rakamları!

Pek çok emekli İş Bankası emekli promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki İş Bankası emekli promosyon rakamı değişti mi? Emekli promosyonuna zam geldi mi? İşte son dakika emekli promosyon rakamları...

Mayıs 2024 itibarıyla milyonlarca emekli bankaların promosyon rakamları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Emeklilerin gündeminden düşmeyen promosyon rakamları hem kamu bankalarında hem de özel bankalarda yükseldi. 

Emekliler tarafından oldukça tercih edilen kamu bankalarında yüzde 166 artarak 8 bin TL ile 12 bin TL arasına çıkan promosyon rakamları özel bankalarda da yüzde 44 artış gösterdi.

Yeni aya girilmesiyle birlikte emekli vatandaşlar da banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki İş Bankası emekli promosyon rakamı değişti mi? Emekli promosyonuna zam geldi mi? İşte son dakika emekli promosyon rakamları...

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI MAYIS 2024

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan İş Bankası tarafından 'Emekli Promosyon Ödemeleri - SGK Emeklilerine Ayrıcalıklar Bi' emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler' için Mayıs ayında da 12 bin TL'ye ulaşan nakit promosyon fırsatı sunuluyor. 

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma kapsamında 28 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12 bin liraya varan promosyon ödemesi alabiliyor.

Maaş Aralığı                                                     Promosyon Tutarı
10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadar olanlar    5 bin lira
10 bin lira- 15 bin lira (15 bin TL hariç) arasında olanlar    8 bin lira
15 bin lira - 20 bin lira  (20 bin TL hariç) arasında olanlar    10 bin lira
20 bin lira ve daha fazla olanlar    12 bin TL


İŞ BANKASI PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR MAYIS 2024?

Emekli vatandaşlar şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerlerse İş Bankası şubelerine giderek emekli maaşları İş Bankası'na taşıyabiliyor.

SSK ya da Bağkur’dan emekli olacaklar SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak ya da e-Devlet kapısından emeklilik başvuru işlemleri sırasında İş Bankası’nı seçebiliyor. 

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede aylık ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçiyor. 

Ayrıca, şubeye gitmeye gerek olmadan İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; veya dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak da emekli maaşları İş Bankası'na taşınabiliyor. 

Emekli maaşlarını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 sene süreyle emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben ödeme veriliyor.

Promosyon tutarları ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanıyor ve 3 seneliğine peşin olarak hesaplara yatırılıyor. 

Kira tespit davası açmak isteyen ev sahipleri dikkat!

Asgari ücret Temmuz 2024 zammı için yeni kulis bilgisi sızdı! Ünlü ekonomist hem artış yapılacak dedi hem de tarih verdi

Mağdur ev sahibi: Kiracı sorgulama hizmeti istiyoruz!