27 / 04 / 2024

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para sadece Maximum Kart’ı olanlara yatacak!

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para sadece Maximum Kart’ı olanlara yatacak!

Türkiye İş Bankası her geçen gün yeni bir kampanya daha düzenleyerek müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında yapılan alışverişlerde bol bol hediye dağıtan İş Bankası, şimdi de yapılan alışverişlerde 75 TL hediye edeceğini paylaştı.



KATILMAK İÇİN

Kampanya kapsamında belirlenen tarihlerinde, alışverişinizden önce ya da sonra, İşCep veya Maximum Mobil uygulamada ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir.  

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN KARTLAR

 Bu kampanyaya Bankamatik Kartı, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, Maximiles Black, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Pati Kart, Maximum Genç) müşterileri dahil olacaktır.

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para sadece Maximum Kart’ı olanlara yatacak!

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler şu şekilde: Aidatsız Kartlar, Ticari Kartlar, Maxipara Kartlar, Maximum Genç Aidatsız kredi kartı, Maximum Genç Bankamatik Kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak gerçekleştirilen işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından gerçekleştirilmeyen işlemler.

ÖDÜL KULLANIMI

MaxiPuan’larınız 13 Temmuz 2023 tarihinde hesabınıza aktarılacaktır. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Puanlar kampanya şartlarını yerine getiren son işlemin yapıldığı karta yüklenecektir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Eylül 2023 tarihinde hesaplardan geri alınacaktır. Kampanya doğrultusuda kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak aktarılacak ve isteğe bağlı olarak MaxiPuan ya da MaxiMil olarak kullanılabilecektir. 

KAMPANYA DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Emeklilere seyyanen zamlı yeni maaş tablosu ortaya çıktı! Yüzde 30-50 zam yapılacak!

ABD’li ünlü ekonomistten kıyamet senaryosu: ‘Doları ağır sonuçlar bekliyor!’

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’


Geri Dön