16 / 05 / 2024

İş Bankası son 1 gün kaldığını duyurdu! Bilen değil elini çabuk tutan kazanıyor! İşte detaylar!

İş Bankası son 1 gün kaldığını duyurdu! Bilen değil elini çabuk tutan kazanıyor! İşte detaylar!

İş Bankasından elini çabuk tutan anında 7500 lira kazanıyor. Banka emekli promosyonu için son 1 gün kaldığını duyurdu. İşte detaylar!



Emekli promosyon konusunda özel bankalar ve kamu bankaları arasında kıyasıya bir mücadelede son düzlüğe girildi. Bu yarışa sahne olan emekliye promosyon ödemelerinde İş Bankası'ndan beklenen açıklama da geldi. Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan İş Bankası emekli maaş promosyon kampanyasına 30 Kasım'da son bulacak.

İş Bankasından daha önce yapılan açıklamada şu şekildeydi; "SGK emeklileri, emeklilik zamanlarında bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşayacak.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşması ile 1 Kasım 2022 ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri yani Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilir.

Buna ek olarak da SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, pek çok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor." Promosyonu temmuz ve ağustos ayları olmak üzere 5 bin Türk Lirası’na yükselten İş Bankası, maaş hesabı açtıran her emekli vatandaşa 7 bin 500 TL vermeye başlamıştı. 7 bin 500 liralık fırsatı kaçırmak istemeyen emeklilerin 30 Kasım'a kadar İş Bankası’nda üç yıllık taahhüt mukabilinde maaş hesabı açması gerekmektedir.

İş Bankası internet şubesi üzerinden ya da İş Bankası banka şubelerine gidilerek müracaat edinilebilir. Emekli tanıdığını getirenlere 500 liralık Maximum Card kredi kartı puanı veriliyor.

İŞ BANKASI 2022 EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Maaş aralığı, 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olan vatandaşlara, 4.500 TL verilmektedir.

Maaş aralığı, 3.500 TL 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olan kişilere 5.250 TL verilmektedir.

Maaş aralığı, 7.500 TL 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olan kişilere 6.750 TL verilmektedir.

Maaş aralığı, 10.000 TL ve daha fazla olan vatandaşlara da 7.500 TL ödeme yapılmaktadır.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Matrah düzenlemesi hangi araçlarda geçerli?

Konut fiyatları düşüşünü sürdürüyor! İşte detaylar!

Vize alacaklara duyuruldu! Artık eski devir kapandı! İşte vizede yeni dönem başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön