12 / 05 / 2024

İş Bankası'nda Haziran hazırlığı! Güncellenen promosyonlar emekliyi mest eti

İş Bankası'nda Haziran hazırlığı! Güncellenen promosyonlar emekliyi mest eti

Emekli promosyonlarında bankalar arası rekabet seçim akabinde devam ediyor. Türkiye İş Bankası aracılığı ile paylaşılan güncel rakamlar ile 2023 senesi haziran ayı promosyonları paylaşıldı. Promosyon ücretlerindeki dev yükseliş emekli vatandaşların ilgisini çekti.



İŞ BANKASI'NDAN HAZİRAN HAMLESİ

Emekli promosyon ödemeleri için güncellemeler ile emekli vatandaşların gönlü alınmaya devam ediliyor. Son zamanlarda meydana gelen emekli gelişmeleri sonrasında promosyon güncellemelerinde ataklar meydana geliyor. Türkiye İş Bankası aracılığı ile açıklanan promosyon ödemesinde güncel rakamlar emekliyi sevindirdi.

2022 senesi itibari ile süratle güncellenmeye devam eden promosyon ücretleri 2023 senesinin haziran ayı ile beraber güncellenmeye devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve en az emekli aylığına yapılan zam sonrasında bankalar arasındaki rekabet süratlensi. EYT'den emekli olan müşterileri kendisi bünyesine katmak isteyen bankalar promosyon ödemelerini yenilemeye devam ediyor.

İş Bankası aracılığı ile emekli promosyon ödemelerinde haziran ayı rakamları ilan edildi. Gelen bilgilere göre Temmuz ayında beklenen zam ile İş Bankası'nın emekli promosyonlarında güncellemeye gitmesi öngörüler arasında yer alıyor.

İş Bankası nda Haziran hazırlığı! Güncellenen promosyonlar emekliyi mest eti

İŞ BANKASI GÜNCE EMEKLİ PROMOSYONLARI

İş Bankası aracılığı ile güncel promosyon ödemeleri emeklilerin merak konusu oldu. Haziran ayından itibaren promosyon ödemelerinde zam yapacağı iddia edilen İş Bankası'nın güncel promosyon ödemeleri ise aylık aralığına göre veriliyor. Aylık aralığına göre verilen güncel promosyon ödemeleri şu şekilde;

Aylık aralığı 0 - 3.500 TL'ye kadar olanlar 4.500 TL

Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL arasında olanlar 5.250 TL

Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha çok olanlar 7.500 TL promosyon ödemesi hesabına yatırılıyor.

 

İş Bankası'nda Haziran hazırlığı! Güncellenen promosyonlar emekliyi mest eti


Geri Dön