25 / 07 / 2024

MASKO Mobilya Kenti, güvenli alışveriş ortamları hazırlıyor!

MASKO Mobilya Kenti, güvenli alışveriş ortamları hazırlıyor!

Bahar ayları ile birlikte evlilik hazırlılıkları da başlıyor. Pek çok çiftin, dünya evine girme hazırlığında olduğu bu dönemde MASKO, çeyizinde eksiği olanlar için kaçırılmayacak fırsatları, hem de MEP güvencesi ile sunuyor...




Her keseye uygun mobilya seçeneklerinin bulunduğu MASKO 'dan her zevke hitap eden mobilya, aksesuar, dekorasyon ürünü almak mümkün. Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, evlenenler için inanılmaz fiyatlarla dolu çeyiz alternatifleri sunuyor … Perakende mobilyacılıkta ihracat üssü olan MASKO, yeni evlenenlerin hayatlarını kolaylaştırıyor. Hayalindeki evi kurmak isteyen çiftlerin yanında olan MASKO, en ideal oturma, yemek ve yatak odası takımlarını sunuyor. Mutfak, bahçe, modüler mobilya, kumaş, perde, sandalye, aksesuar, dekorasyon gibi zengin seçenekleri de içerisinde barındıran MASKO Mobilya Kenti, yeni bir evin tüm ihtiyaçlarını, tek seferde, eksiksiz bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. Bu arada içinde barındırdığı 500 'ü aşkın firması ve 778 iş yeri kapasitesi ile MASKO, herkes için farklı yaşam konseptleri sunuyor.

MASKO, bünyesinde faaliyet yürüten mağazaların ürünlerinin sağlamlığı, dayanıklılığı, kuşaktan kuşağa aktarılabilecek kadar kaliteli olması ve gelenekselliği ile öne çıkıyor. MASKO 'dan satın alınacak mobilyaların fiyatları, ahşabının ya da kumaşının kalitesine göre değişiyor. Ayrıca el yapımı, eskitilmiş görüntüsü verilen ve gelecekte antika olmaya aday eşyalar da MASKO 'da yer alan ürünler arasında. Dünyaya mobilya satan MASKO 'da yer alan birçok mağaza beğenisi yüksek, günümüz gelin ve damat adayları için seçkin düğün paketleri ile birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

Evlenirken MASKO 'dan alınacak 5 temel eşyayı ne kadara alabilirsiniz
MASKO Mobilya Kenti 'nde Oturma Odası: 1000-10.000 TL, Yemek Odası: 1500-15.000 TL, Yatak odası takımı: 1500-15.000, Mutfak: 3000-15.000, Perde: 10-150 TL (metrekaresi), Aksesuar: 50-5000 TL, Dekorasyon: 250-5000 (metrekare) arasında sizleri gelin ve damat adaylarını bekliyor.

MASKO Mobilya Kenti, Türkiye 'de hiçbir alışveriş merkezi ya da çarşıda olmayan MASKO Exclusive Project (MEP) uygulaması ile güvenli alışveriş ortamları hazırlıyor. MASKO 'nun bu projesi ile tüketici memnuniyeti sağlanarak, güven içinde mobilya alışverişi yapabilmesi amaçlanıyor. Bebek mobilyasında %100 güvenli alışveriş yapmak isteyenlerin MASKO Exclusive Project (MEP) üyesi kurumları ziyaret etmesi tavsiye ediliyor.

 www.masko.com.tr  

 444 16 75


Geri Dön