20 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan büyük hamle! Yüzde sıfır faizli imkanı kaçırmayın

İş Bankası'ndan büyük hamle! Yüzde sıfır faizli imkanı kaçırmayın

İş Bankası Yüzde 0 faiz imkanıyla başlattığı yeni kredi kampanyasını duyurdu. Bankadan yapılan açıklamaya binaen yeni müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyadan nasıl faydalanacağınızı haberimizden öğrenin.



Faiz, bir varlık ya da borç karşılığı olarak ödenen bedeldir. Genellikle, bir borç verenin ödünç verdiği para miktarına ek olarak, borçlu tarafından belirli bir süre için ödenen ekstra tutardır. Borç veren, borçlu tarafından ödenen faiz ile borç verdiği para için bir tazminat alır ve aynı zamanda borçlu tarafından ödenen faiz, para biriminin zaman içindeki değer kaybına karşı bir tür koruma sağlar.

Faiz seviyeleri, genellikle senelik olarak ifade edilir ve yüzde (%) olarak belirtilir. Faiz oranları, borç miktarına ve borçlu tarafından ödenen süreye bağlı olarak değişebilir. Borçlu tarafından ödenen faiz, borç verenin riskini yansıtacak şekilde belirlenebilir. Daha yüksek riskli borçlar, daha yüksek faiz oranlarına tabi olabilirken, daha az riskli borçlar daha düşük faiz oranlarına tabi olabilir.

İş Bankası ndan büyük hamle! Yüzde sıfır faizli imkanı kaçırmayın

Faiz, birçok finansal enstrümanın temelinde yer alır ve özellikle bankacılık işlemleri, kredi kartı işlemleri, tahvil ve bono yatırımları gibi finansal işlemlerde önemli bir rol oynar.

Bankadan yapılan yazılı açıklamada kredi kampanya 50.000 TL'ye kadar, 1 yıl vadeli, %0 faizli kredi imkanı sunulacağı söylendi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön