13 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

İş Bankası'ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

İş Bankası'ndan gelen promosyon haberi emeklileri sevince boğdu. Haziran ayı emekli promosyonlarını güncellediğini halka ilan etti. İşte duyanları sevince boğan İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyasının detayları.



SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

İş Bankası, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biridir. Resmi adı Türkiye İş Bankası A.Ş. olan İş Bankası, 1924 yılında kurulmuştur. Türkiye'nin ilk özel bankası olarak faaliyet gösteren İş Bankası, kamu kuruluşu olan Türkiye İş Bankası A.Ş. Öğretmenler Birliği'nin kontrolü altında kurulmuştur.

İş Bankası, geniş bir müşteri tabanına hizmet veren tam hizmet bankasıdır. Bireysel ve kurumsal bankacılık, ticari bankacılık, yatırım bankacılığı, kredi kartları, mevduat ürünleri, krediler, sigorta, yatırım fonları ve diğer finansal hizmetler gibi çeşitli bankacılık ürün ve hizmetlerini sunar.

İş Bankası ndan gelen teklif vatandaşa voleyi vurduracak! Emekliler bu promosyonlara hayır diyemeyecek

İş Bankası, Türkiye genelinde birçok şube ve ATM ağına sahiptir ve ayrıca dijital bankacılık hizmetleri de sunmaktadır. İnternet bankacılığı, mobil bankacılık uygulamaları ve diğer dijital kanallar aracılığıyla müşterilerine 7/24 hizmet sağlamaktadır.

Bankanın müşteri odaklı bir yaklaşımı vardır ve farklı müşteri segmentlerine yönelik çeşitli bankacılık çözümleri sunar. İş Bankası, müşterilere kredi kartı başvuruları, kredi kullanımı, yatırım ürünleri, döviz işlemleri, vadeli hesaplar, ödeme hizmetleri ve diğer finansal ihtiyaçları karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi sunar.

Kaynak: www.isbank.com

Araba alacaklar dikkat! İşte 600 bin TL altındaki sıfır araçlar

Carrefour'un kampanyası herkesi mest etti! Bu indirimleri kaçıran dizini döver

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! Memur olma şansını kaçırmayın


Geri Dön