Ekonomi

İş Bankası'ndan kredi kampanyası! Acil nakde ihtiyacı olanların derdine derman olacak

İş Bankası hesabı bulunan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. İş Bankası müşterilerine özel kredi kampanyası başlatıldı. İşte tüm detaylar...Hem mevcut hem de potansiyel müşteriler için yeni kampanyalarını duyuran İş Bankası ihtiyaç kredisi için gerekli olan şartları tek tek paylaştı

Bankalar arası müşteri kapma yarışı hız kesmeden sürüyor. Hem mevcut hem de potansiyel müşteriler için yeni kampanyalarını duyuran İş Bankası ihtiyaç kredisi için gerekli olan şartları tek tek paylaştı. İhtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar detayları merak ediyor. İşte tüm detaylar...

BAŞVURU YAPAN ÖDEME ALIYOR
İş Bankası üzerinde banka hesabı bulunan müşteriler güncel kampanya haberlerine yakından izliyor. İhtiyaç kredisi ödemeleri için 5 gün içerisinde başvuru yapanlar anında ödeme alabilecek. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar güncel ilanları araştırırken İş Bankası mevcut şartları açıkladı. Uygun faiz oranlarından yararlanmak isteyen kişilerin İş Bankası müşterisi olması gerekmekte.

5 gün içerisinde başvuruda bulunan müşteriler düşük faizli ihtiyaç kredilerinden yararlanabilecek. Emekli müşterilerin maaşlarını İş Bankası üzerinden alması durumunda ihtiyaç kredisinden yararlanabileceği belirtildi. Kredi işlemlerine tamamlayan vatandaşlar 5 dakika içerisinde sonuç alabiliyor. Başvuruda bulunacak kişiler İş Bankası İşCep uygulaması üzerinden başvuru yapabilmektedir. İşCep uygulaması üzerinden 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlanıyor.

 

3 AY ERTELEMELİ
İş Bankası tarafından yapılan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 50.000 TL'lik kredi sağlanacağı belirtildi. Şubelere giderek ya da online işlemler aracılığıyla banka müşterisi olarak hızlı bir şekilde başvuruda bulunabilirsiniz. Hesaba yatırılan ihtiyaç kredisi kapsamında 36 ay vade seçeneği sunulurken ilk taksit ödemesi için de 3 ay erteleme seçeneği sunulmaktadır. İş Bankası ihtiyaç kredisi kapsamında 50.000 TL'lik ödemeden yararlanmak isteyen kişilerin banka şartlarını sağlaması gerekiyor.