12 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müjde! 31 Ekim'e kadar hemen siz de başvurun!

İş Bankası'ndan müjde! 31 Ekim'e kadar hemen siz de başvurun!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası, herkese güzel haber geldi. 31 Ekim'e kadar hemen siz de başvurun! Peki, kampanyanın ayrıntıları nelerdir? İşte detaylar...



KAZANILAN PAZARAM MAXIPUAN'LARI NASIL KULLANABİLİRSİNİZ?

•Pazarama MaxiPuan’ları, referans verilen emeklinin İş Bankası hesaplarına yapılacak ilk maaş ödemesini takip eden ay içerisinde Referans Kodu sahibinin açık ve kullanılabilir durumda olan bir kartına (kredi kartı ve / ve ya Bankamatik Kartına) yüklenecektir. Pazarama MaxiPuan yüklemesi sırasında İş Bankası'ndan açık ve kullanılabilir durumda kartı olmayan müşterilere puan yüklemesi yapılamayacaktır.
•Pazarama MaxiPuan; Maximum Mobil’de yer alan Pazarama dijital platformundan yapılan satın alma işlemlerinde kullanılabilecek özel puan türüdür ve kampanyadan kazanılan Pazarama MaxiPuanlar yalnızca Pazarama içerisinde yer alan Online Alışveriş, Market Siparişi, Dijital Kod Market, Araçta Öde menülerinden gerçekleştirilecek işlemlerde kullanılabilir.

İş Bankası açıkladı! 30 Eylül’e kadar başvuran herkese 100 TL verilecek!
•Referans Kodu sahibi bir müşteri kendisine tanımlanan Referans Kodu ile en fazla iki emekli yakınının SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıması için referans olabilir ve maaşını İş Bankası'ndan almaya başlayan her bir yakını için 250 TL olmak üzere en fazla 500 TL Pazarama MaxiPuanı kazanabilir.
•Kampanya kapsamında Pazarama MaxiPuan ödülüne hak kazanılabilmesi için; emekli maaşını İş Bankası'ndan alacak kişinin 3 yıl süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt ederek maaşını 31 Ekim 2022 tarihine kadar İş Bankası’na taşıması ve Referans Kodu ile SMS başvurusu yapması, ardından ilk emekli maaş ödemesinin gerçekleşmiş olması, maaşını İş Bankası’ndan alıyor olması gerekmektedir.

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun!
Akbank'tan anında 50 bin TL! 
İhtiyaç kredisi alacaklar dikkat! En uygun kredi veren banka belli oldu!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön