18 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Hemen bu fırsatı yakalayın! Son gün 31 Temmuz!

İş Bankası'ndan müjde gibi müjde! Hemen bu fırsatı yakalayın! Son gün 31 Temmuz!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre; bu kişilere indirim yapılacak. İşte ayrıntılar...



Kampanya, İş Bankası Bireysel Maximum, Maximiles, Maximiles Black, Privia Black, Privia ve Maximum Genç özellikli kredi kartlarıyla sınırlı olup, yalnızca İşCep üzerinden kredi kartıyla fatura ödemeleri için geçerlidir.

İndirimler, ödeme işlemlerinin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesiyle birlikte kartlara yansıtılacaktır. Ayrıca, müşterilere SMS ile indirim tutarının azami seviyeye ulaştığı bilgisi iletilerek bilgilendirme yapılacaktır.

Kampanya kapsamında, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri ile farklı ürün kategorilerindeki sanal mağazalardan veya e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmemektedir. Ayrıca, Maximum Fırsat kapsamında yapılan işlemler de kampanya dışında tutulmaktadır.

İş Bankası ndan müjde gibi müjde! Hemen bu fırsatı yakalayın! Son gün 31 Temmuz!

Kampanya, İş Bankası'nın diğer kampanyaları, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez. Ayrıca, şirket kredi kartları, Bankamatik Kartları, Ön Ödemeli Kartlar, Aidatsız Kartlar, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş'te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, MaxiPara Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan işlemler de kampanya kapsamı dışında tutulmaktadır.

İş Bankası, kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!
735 bin TL'ye 4+1 daire!
SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? Az önce sallandık mı? 26 Haziran 2023 son dakika depremler!

Geri Dön