Kent Haberleri

İş Bankası'ndan müjde: Petrol Ofisi'nde MaxiPuan kazanma fırsatı!

İş Bankası kart sahipleri, Petrol Ofisi istasyonlarından yapacakları yakıt alışverişlerinde MaxiPuan kazanma şansı elde ediyor. Kampanya kapsamında, 15 Ağustos'a kadar gerçekleştirilecek alışverişlerde 110 TL'ye varan MaxiPuan fırsatı sunuluyor. Ayrıntılar haberimizde! 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında, farklı günlerde ve toplamda 350 TL ve üzeri 4 farklı yakıt alışverişi yapmanız halinde, 90 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabilirsiniz

15 Ağustos 2023 tarihine kadar, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapacağınız yakıt alışverişlerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunulmaktadır. 1 Temmuz - 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında, farklı günlerde ve toplamda 350 TL ve üzeri 4 farklı yakıt alışverişi yapmanız halinde, 90 TL'ye kadar MaxiPuan kazanabilirsiniz. Eğer alışverişlerinizden en az birini Maximum Mobil'in içinde yer alan Pazarama'dan Petrol Ofisi Öde-Geç seçeneğiyle yaparsanız, toplamda 110 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma şansınız bulunmaktadır.

 

Maximum Mobil Öde-Geç özelliğinden yararlanabilmek için, yakıt alımı öncesinde Maximum Mobil uygulamasının içinde bulunan Pazarama bölümünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulaması üzerinden plaka tanımlamanız gerekmektedir.

Bu kampanyaya katılım isteğinizi, kampanya dönemi içinde istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Katılmak için İşCep veya Maximum Mobil uygulamasını kullanarak "Kampanyalar" bölümüne gidip, ilgili kampanyadaki "KATIL" butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılım işlemi ücretsizdir.

110 TL'ye kadar MaxiPuan sadece en az bir yakıt alışverişinin Pazarama'daki Petrol Ofisi Öde-Geç seçeneğiyle yapılması durumunda kazanılabilecektir.

Bu kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar dahildir. Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri ile Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dahil değildir.

 

Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yakıt alımlarında kullanılabilir. MaxiPuanlarınız 22 Ağustos 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 30 Eylül 2023'tür. Kazanılan puanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz. Bir müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 110 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart sahipleri, MaxiPuanları asıl karta yüklenecektir. Ek kartsahipleri ve asıl kart sahipleri ayrı ayrı MaxiPuan kazanamazlar.

Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Orman alanlarına girişler 31 Ekim'e kadar yasaklandı!
Son dakika: Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? Az önce deprem mi oldu?
Altında fırtına dinmek bilmiyor! Gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün kaç TL? Son dakika altın fiyatları...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!