20 / 08 / 2024

İş Bankası'ndan müşterilerine özel para iadesi açıklaması

İş Bankası'ndan müşterilerine özel para iadesi açıklaması

İş Bankası tarafından müşterilere özel bir para iadesi açıklaması geldi. Milyonlarca İş Bankası müşterisini ilgilendiriyor.



Vatandaşlar son dönemde ekonominin iyice kötüye gitmesi nedeniyle mecbur olarak nereden ne kadar kar elde edebileceklerine bakıyır. 

Burada da bankalar devreye girerek çeşitli kampanyalar düzenliyorlar... İş Bankası'ndan da konu hakkında flaş bi açıklama geldi. Para iadesi gerçekleştirilecek. 

Kamu ve özel bankalar, hem bünyesine daha fazla müşteri dahil etmek ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hediye TL, para iadesi, artı taksit ve indirim gibi imkânlar sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, en çok kampanya düzenleyerek müşterilerinin ayrıcalıklı hissetmesini sağlayan bankaların başında İş Bankası gelirken, yeni düzenlenen bir kampanya “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak BOYNER1000 koduyla İş Bankası müşterisi olanlara, bin lira iade edilecek

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 9-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında İşCep’in “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak müşteri olma akışındaki Kampanya Kodu alanına BOYNER1000 koduyla İş Bankası müşterisi olan müşterilerimiz ile sınırlıdır. Kampanya, 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak. Kampanya tarihlerinde müşteri olarak 16 Eylül’e kadar kredi kartı alan kişilere 19 Eylül’e kadar MaxiPuan yüklemesi gerçekleştirilecek. MaxiPuan’lar 19 Eylül’de karta aktarılacak ve 31 Kasım’a kadar kullanılabilecek.

 Ödüle hak kazanılması için kodun kampanya dönemi içinde kullanılması gerekecek. Herhangi bir nedenle uzaktan müşteri olma sürecinin İşCep mobil uygulamasındantamamlanamaması ve şubede devam etmesi halinde söz konusu müşteri, ödüle hak kazanamayacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön