28 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

İş Bankası'ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

Ramazan ayına sayılı günler kala, birçok banka müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda birçok banka, müşterilerine özel kampanyalar düzenlemekte ve bu kampanyalar aracılığıyla alışveriş yapan müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır.



Bu avantajlar arasında en dikkat çekici olanlardan biri ise 600 TL harcama iadesi fırsatıdır. Hangi bankanın bu fırsatı sunduğu ve şartları neler olduğu merak edilen konular arasında yer almaktadır.

Bankaların müşterilerine özel kampanyalar düzenlemeye devam ettiği göz önünde bulundurulduğunda, bu fırsatın birçok banka tarafından sunulabileceği düşünülebilir.

Bankaların sundukları bu fırsatlardan yararlanmak için müşterilerin genellikle belirli şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Bu şartlar arasında belirli bir harcama tutarı, belirli bir mağaza ya da alışveriş sitesinde alışveriş yapma gibi kriterler yer alabilir.

İş Bankası ndan ramazan market alışverişine 600 TL hediye! Almak için sadece 10 dakika yeterli!

600 TL ödeme kampanyası

Bankalar alışveriş kampanyalarında birbirleriyle rekabet halindeyken yüz güldürücü bir haber de İş Bankası'ndan geldi. Maximum Kart aracılığıyla yapılan market alışverişleri sonrasında 600 TL puan kazanılacak. Kampanya şartları yerine getirenlerin kazandıkları puanlar 4 Mayıs tarihine kadar kartlara yüklenecek.

 Kampanyadan faydalanmak için ilk olarak Maximum Mobil ya da İş cep mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılmak gerekiyor. Başlangıç tarihi 20 Mart olan bir kampanya, 30 Nisan tarihinde sona erecek. Kampanya, anlaşmalı marketlerden yapılan tek seferde 400 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL puan kazanma fırsatı sunuyor. Toplamda 600 TL'ye kadar puan kazanabileceğiniz bu kampanyaya katılmak için mobil uygulamanızdan Kampanyalar bölümüne girmeniz gerekiyor. Siz de bu özel fırsattan yararlanmak için hemen mobil uygulamanıza göz atın ve kampanya detaylarını inceleyin!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön