17 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan son dakika! Hemen buraya bakın, son gün 31 Temmuz!

İş Bankası'ndan son dakika! Hemen buraya bakın, son gün 31 Temmuz!

İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor... Bankadan gelen açıklamalara göre son gün 31 Temmuz 2023...



Ancak kampanyaya, ticari bankamatik ve kredi kartları, aidatsız kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan ve Maximil kullanılarak yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri dahil değil. Ayrıca, Pazarama'da yapılan kuyum alışverişlerinde kazanılan MaxiPuanlar kullanılamayacak.

Kazanılan MaxiPuanlar, 15 Ağustos 2023 tarihinde hesaplara yüklenecek ve 30 Eylül 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Bir müşteri, kampanya kapsamında en fazla 400 TL Pazarama MaxiPuan kazanabilecek. MaxiPuanlar, sadece Pazarama'nın Online Alışveriş, Market Siparişi ve Araçta Öde seçeneklerinde geçerli olacak.

Kampanya ile ilgili ek bir koşul da belirtiliyor. Eğer kampanya döneminde gerçekleştirilen alışverişler iptal edilirse veya alınan ürün iade edilirse, yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacak. Bu noktada, Türkiye İş Bankası A.Ş'nin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve hatta kampanyayı iptal etme hakkı saklı tutuluyor.

Maximum Kart sahipleri için bu kampanya, tatil planlarını daha da keyifli hale getiriyor. Büyük indirimler ve kazançlarla dolu bu fırsatı kaçırmamak için 31 Temmuz'a kadar harekete geçmek gerekiyor.

Akbank emekli promosyonunda yarışı alevlendirdi! Akbank emeklilere 10 bin TL verecek, hemen buraya bakın!
ING Bankası emekli promosyonunda rakipleri geride bırakarak birincilik tacını taktı! Banka bu sefer 10 bin TL verecek!
Aile Bakanlığı bu kişilere 50 bin TL'yi aşan yardım yapıyor!

Geri Dön