28 / 04 / 2024

Garanti BBVA'dan flaş açıklama... Son dakika hemen buraya bakın!

Garanti BBVA'dan flaş açıklama... Son dakika hemen buraya bakın!

Garanti Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi... Banka Bonus Troy'a başvuran müşterilerine 250 TL Bonus verecek... İşte ayrıntılar... 



Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Garanti BBVA, müşterilerine özel avantajlı kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Bonus kredi kartı sahiplerine özel olarak sunulan "Bonus Troy'a Başvur, 250 TL Bonus Kazan!" kampanyası, harcamalarını daha da kazançlı hale getiriyor.

Kampanya kapsamında, 18 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Bonus Classic Troy, Bonus Gold Troy ve Bonus Platinum Troy kredi kartlarına başvuran müşteriler, 30 Eylül 2023 tarihine kadar yapacakları 250 TL ve üzeri tek seferlik harcamalarda tam 250 TL bonus kazanma fırsatı elde ediyor. Kazanılan bu bonuslar, 5 Ekim – 5 Kasım 2023 tarihleri arasında Troy logolu Garanti BBVA bireysel kredi kartlarına yüklenecek.

Müşterilerin dikkat etmesi gereken önemli noktalardan biri, kampanyanın müşteri bazında sınırlı olmasıdır. Her müşteri en fazla 250 TL bonus kazanma hakkına sahip. Aynı zamanda, kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler ve bonus kullanımları dahil değildir. Kampanya süresince peşin ve taksitli işlemler, yurtiçinde yapılan harcamalar ve fiziki ile sanal POS'lardan yapılan alışveriş işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilecektir.

Garanti BBVA dan flaş açıklama... Son dakika hemen buraya bakın!

Garanti BBVA'nın bu kampanyasıyla müşterilerine sunulan avantajlar sadece bununla sınırlı değil. Kampanyanın sona ermesiyle kullanılmayan bonus'lar 6 Kasım 2023 tarihinde geri alınacak. Ayrıca, kampanyaya ilişkin detaylar ve kurallar banka tarafından belirlenmiş olup, Garanti BBVA kampanyada değişiklik yapma ve dilediği zaman sona erdirme hakkını saklı tutar.

Garanti BBVA, müşterilerine sağladığı bu tür avantajlı kampanyalarla finansal deneyimlerini daha kazançlı hale getirmeyi ve onlara daha fazla değer sunmayı amaçlıyor.

Aile Bakanlığı'ndan beklenen kritik açıklama! Acilen buraya bakın!
Aile Bakanlığı'ndan Ağustos 2023 destek müjdesi! 'Aile Destek Programı' gibi 1.250 TL değil 4 bin 471 TL yatıyor!
Emekli maaşında çığır açan talep: İlk kez o rakam telaffuz edildi! Emeklinin yüzü gülecek mi? Emekli zammında son dakika

Geri Dön