20 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi!

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak bilinen İş Bankası, son dakika vererek müjdeyi verdi. İşte ayrıntılar...



Kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart ile gerçekleştirilen alışverişler katılmaktadır. Bunun yanı sıra, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri de kampanyaya dahildir. Ancak, Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanya dönemi içinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacaktır.

Kazanılan MaxiPuan'lar 3 Ağustos 2023 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir ve MaxiPuan'ların son kullanma tarihi 30 Eylül 2023'tür. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartı Maximiles özellikli ise MaxiMil'e dönüştürülebilir ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilmektedir. Ancak, Maximiles'a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamamaktadır. Kampanya müşteri bazında geçerlidir, bu nedenle bir müşteri kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir.

Kampanya ek koşullarına göre, ödül MaxiPuan yüklemesinde Bankanın kayıtları esas alınmaktadır. Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalar da puan kazandırmaktadır. Kampanyaya katılım asıl kart sahibi tarafından yapılmalıdır ve puan yüklemesi asıl karta yapılır. Aynı gün içinde yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. İş Bankası, kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Bu kampanya kapsamında, Maximum Kartınızla market alışverişlerinizde toplamda 200 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma fırsatı sunulmaktadır.

QNB Finansbank emekli promosyon yarışında son sıradan zirveye tırmanarak zafer tahtına oturdu!
Altını olan hemen buraya baksın! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 11 Temmuz 2023 altın fiyatları!
Dolarda son dakika! 1 doları olanlar bile hemen baksın! İşte 11 Temmuz 2023 güncel dolar kuru...T

Geri Dön